Gina Pistol a îmbrăcat rochia de mireasă. Primele imagini postate de prezentatoarea de la Chefi la Cuțite

Corina Oprea 10.05.2023, 15:49
Gina Pistol a îmbrăcat rochia de mireasă. Primele imagini postate de prezentatoarea de la Chefi la Cuțite

Gina Pistol a început deja pregătirile pentru nuntă, un eveniment pe care îl așteaptă o țară întreagă. Mai sunt doar câteva zile până când ea și Smiley își vor uni destinele și pregătirile sunt în toi. Prezentatoare TV a mers să probeze una dintre rochiile pe care o să le îmbrace la nuntă și le-a prezentat fanilor ținuta impresionantă.

Gina a arătat fanilor rochia de mireasă

Gina Pistol și Smiley au anunțat că se căsătoresc luna aceasta, ceea ce înseamnă că mai este doar puțin până la marele eveniment. După mai bine de șase ani de relație, au decis că a venit momentul să își unească destinele și în mod oficial, deși toată lumea știa despre relația lor și nu se ascundeau de ochii lumii.

Gina este foarte apropiată de fanii ei și îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei, mai ales în această perioadă, când are foarte multe de făcut. Este stresată și obosită, dar își dă silința ca să se asigure că totul va ieși așa cum trebuie.

A decis să le prezinte urmăritorilor săi una dintre rochiile pe care le va purta în noaptea nunții, respectiv cea de petrecere. Prezentatoarea este foarte încântată de rezultat și arde de nerăbdare să defileze cu piesa de rezistență.

„Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie.  Voi purta două rochii, une pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea”, le-a mărturisit Gina Pistol internauților.

Gina și Smiley, doi miri atipici

Gina și Smiley au ales de la început să fie doi miri atipici și au optat să nu respecte toate tradițiile, cum ar fi furatul miresei. De asemenea, au optat pentru niște ținute atipice, cu care să atragă atenția și prin care să se deosebească de restul celorlalți miri, conform declarațiilor Irinei Voinea, care care se ocupă de look-ul celor doi.

„Se va asorta cu Gina. Având în vedere că el poartă foarte multe costume, prin prisma meseriei lui, a trebuit să îi facem ceva atipic, ceva în care nu a mai apărut până acum, ceva în care să se distingă acest costum de ginere și chiar am mers pe culori deschise”, a declarat Irina Voinea, la televizor.

Urmăriți Impact.ro și pe