Imaginile pe care românii le-au uitat. Cum arăta Diana Munteanu acum 20 de ani

Ionuț Vieru 24.01.2024, 11:52

Diana Munteanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc și o prezentatoare TV de succes. Și-a început cariera în televiziune în urmă cu mulți ani, însă arăta complet diferit.

Cum arăta Diana Munteanu în urmă cu 20 de ani

Diana Munteanu și-a început cariera în urmă cu mulți ani, după ce a obținut un rol în pelicula „Seed of Chucky”. A fost remarcată în scurt timp de oameni importanți și a primit oferte de lucru de la designeri vestimentari.

Timp de 8 ani de zile a fost VJ și postul de televiziune muzical MTV, după care s-a transferat la Antena 2, unde a devenit prezentatoarea emisiunii „Conferința de presă”, apoi a jurizat emisiunea-concurs „Ham talent”.

De asemenea, alături de Liviu Vârciu a prezentat emisiunea „Bravo, România”, difuzată la Antena 1, dar și „Prietenii de la 11”, împreună cu Florin Ristei. Din nefericire, cele două emisiuni au fost scoase din grilă.

Diana a continuat să-și dezvolte și cariera de actriță, jucând în filme precum: „Azucena”, „Return of the Living Dead: Necropolis” sau „Un caz de dispariție”.

De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin schimbări fizice evidente. În anul 2005, la începutul carierei, pe când avea 27 de ani, Diana a făcut un shooting foto pentru Revista VIVA!. Pe atunci, Diana arăta complet diferit. Pozele le puteți vedea în galeria foto de mai sus.

Citește și: Diana Munteanu, surprinsă într-o ipostază care a înnebunit internetul. Toți bărbații i-au dat like

Cum arăta Diana Munteanu la începutul carierei
Cum arăta Diana Munteanu la începutul carierei

Diana Munteanu a stârnit reacții după ce a apărut în costum de baie, în zăpadă

În vârstă de 45 de ani, Diana Munteanu a stârnit diferite reacții pe rețelele de socializare, după ce a postat o poză cu ea în costum de baie, în zăpadă, cu descrierea „Așteptând vara”.

Comentariile și like-urile au apărut în cel mai scurt timp. Părerile au fost împărțite. Unii au spus că nu văd rostul postării sau că pozele sunt prea indecente, în timp ce alții au spus că are un corp de invidiat la această vârstă. Iată câteva dintre comentariile lăsate de internauți postării:

Citește și: Diana Munteanu, dezvăluire neașteptată despre primul său iubit. Colegii au rămas muți de uimire. „Alte vremuri”

  • „Altceva decât să pozezi aproape complet despuiată mai știi să faci? În asta constă valoarea ta și doar la asta te limitezi? Ceva mai inteligent, mai creativ și mai interesant nu poți posta? Păi, de aia au râs cei de la emisiunea «Mondenii» de tine, timp de vreo 10 ani, și bine au făcut. Trist este că de atunci ai îmbătrânit și tot nu ai prins la minte. Vei poza oare goală în zăpadă și la 80 de ani?!”
  • „Doamne ferește! Câtă minte să ai la 45 de ani să te postezi în halul ăsta?!”
  • „Dacă aș arăta la modul asta, așa aș merge pe stradă. Nu doar aș filma clipuri…bombă”
  • „Ha, ha…Îmi imaginez ce ai strâns din dinți când ai pus fundul în zăpadă”
  • „Femeia asta e frumoasă și la 100 de ani”
Urmăriți Impact.ro și pe