Imaginile neștiute cu Ana Morodan și Victor Ponta. Au fost filmați pe ascuns în timpul unei petreceri

Andrei Simion, Sorin Barbu 31.03.2023, 20:42

Ana Morodan și Victor Ponta au fost filmați pe ascuns în timpul unei petreceri, iar imaginile până acum neștiute au fost făcute publice. Vedeta a fost surprinsă dansând, la finalul lunii ianuarie, în timp ce fostul premier al României întreținea atmosfera cântând.

Ana Morodan și Victor Ponta, filmați la o petrecere

Ana Morodan a participat la finalul lunii ianuarie la o petrecere la care au fost prezenți și Victor Ponta și soția lui, Daciana Sârbu. Imaginile ce au fost filmate la acel eveniment au fost difuzate de Realitatea Plus. Petrecerea a avut loc la restaurantul Lido.

La acea vreme, presa mondenă scria că Ana Morodan se recupera în urma unei operații de lipoabsorbție. Vedeta a confirmat acest lucru, care a notat pe imaginile ce au apărut de la acea petrecere: „Cu trei corsete pe mine, în recuperarea după operația de lipoabsorbție, dar nu m-am lăsat”.

Ana Morodan castiga o mica avere pe luna
Ana Morodan

Ana Morodan, cercetată sub control judiciar

Ana Morodan este cercetată acum sub control judiciar, după ce a fost acuzată că a consumat substanțe interzise și alcool înainte de a urca la volanul mașinii sale. Vedeta a fost oprită în trafic de două ori, miercuri – mai întâi în jurul orei 16.00 și apoi în jurul orei 22.00. În urma primului incident, i-a fost reținut permisul de conducere.

Când polițiștii i-au cerut să o testeze pentru consum de alcool și de droguri, Ana Morodan, care nu a oprit la semnalele oamenilor legii și a lovit două mașini, a refuzat. A fost dusă la INML, dar și acolo ar fi refuzat să îi fie recoltate probe biologice.

Astfel, pe numele Anei Morodan a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Polițiștii au precizat că testarea preliminară cu aparatul DrugTest a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive, iar testarea cu aparatul Alcooltest a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cum s-a apărat Ana Morodan

În apărarea ei, Ana Morodan a spus că nu s-a urcat la volan sub influența drogurilor sau a alcoolului. Vedeta a precizat că singura greșeală pe care a făcut-o a fost că a condus deși avea permisul auto suspendat.

„Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a spus Ana Morodan, explicând că a primit rețeta medicală pentru că suferă de insomnii.

În vârstă de 38 de ani, influencerița Ana Morodan, care deține un magazin online cu haine de la propriul brand, și-a crescut notorietatea prin aparițiile sale în emisiunile „Asia Express”, „Nuntă cu Scântei” și „Masked Singer”. Vedeta are un reality-show, „REAlă by Ana Morodan”, la Antena Stars, ce a fost înlocuit recent în grila de programe.

Urmăriți Impact.ro și pe