Imaginile momentului cu Tristan Tate. Surprins într-un moment emoționant, cu copilul în brațe / FOTO

Beatrice Dumitru 03.04.2023, 14:27
Imaginile momentului cu Tristan Tate. Surprins într-un moment emoționant, cu copilul în brațe / FOTO

Andrew și Tristan Tate au fost eliberați din arestul preventiv. După trei luni petrecute după gratii, judecătorii au decis să-i plaseze în arest la domiciliu, dar procurorii DIICOT continuă cercetările în acest caz. După ce au ajuns acasă, frații Tate au fost vizitați de mai multe persoane, iar Tristan a fost surpins cu copilul său în brațe.

Tristan Tate, surprisn împreună cu fiica sa

Frații Tate au fost arestați preventiv la sfârșitul lunii decembrie 2022, fiind acuzați de constituirea de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. În dosar au fost reținute și două complice. Între timp, Curtea de Apel București a decis ca Andrew şi Tristan Tate să fie eliberați din arest și plasați în arest la domiciliu.

Odată ajunsi acasă, aceștia au primit mai multe vizite, iar Tristan Tate a fost suprins într-un moment emoționant. După mai bine de trei luni în care a fost departe de fiica sa, acesta a fost surprins împreună cu micuța în curtea vilei din București, potrivit Spynews. Acesta o ținea în brațe sub supravegherea polițiștilor. Cristina Pazurati este cea care l-a făcut tată pe milionarul britanic.

Imaginile momentului cu Tristan Tate. Surprins într-un moment emoționant, cu copilul în brațe / FOTO
Tristan Tate, alături de fiica sa.

Tristan Tate are doi copii

Tristan Tate mai are un copil care s-a născut în timp ce el se afla în arest, iar printre motivele pe care britanicul le-a enumerat de mai multe ori pentru a fi eliberat a fost și faptul că nu și-a putut vedea bebelușul. Avocații fraților Tate ar fi solicitat instanței ca un notar să meargă în arest, pentru ca Tristan Tate să își recunoască copilul, pentru că nu avea certificat de naștere.

În timpul arestului la dimiciliu, frații Tate trebuie să răspundă de fiecare dată când sunt sunați și, de asemenea, să permită accesul agenților dacă se decide un control inopinant. Măsură arestului la domiciliu expiră pe 29 aprilie.

Conform DIICOT, Andrew și Tristan Tate şi două tinere, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra-Luana Radu, au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi ar fi obţinut importante sume de bani. Au fost identificate şase persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi fraţi britanici.

În timpul anchetei, procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate în România, respectiv imobile şi maşini de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...