Imaginile cu Klaus Iohannis pe care nu le știa nimeni. Cum se lăsa fotografiat în adolescență

Badea Violeta 12.11.2022, 12:03

Înainte de a intra în politică și de a cunoaște succesul, Klaus Iohannis era ca oricare altă persoană obişnuită. O demonstrează fotografiile vechi, din copilăria sau adolescența președintelui României. În tinerețe, liderul țării făcea furori în rândul reprezentantelor sexului frumos, mai ales când apărea la plajă. Iată-l cum arăta!

Klaus Iohannis, aşa cum nu l-ai mai văzut. Președintele României a fost fotografiat la plajă

Klaus Iohannis este acum președintele țării noastre și aproape că nu ni-l imaginăm fără costum. Însă, înainte de a ajunge în fruntea țării, acesta a fost o persoană obișnuită, la fel ca și noi.

Nu s-a născut lider, ci a devenit pe parcurs. A muncit din greu și a fost primarul Sibiului înainte de a candida la funcția supremă în stat. Dar cum arăta Klaus Iohannis în tinerețe? Ei bine, am atașat câteva imagini de colecție în galeria foto a acestui articol.

Acolo poți vedea cum arăta președintele României pe vremea când nu-l cunoștea nimeni, în copilărie, în adolescență și în tinerețe. Printre numeroasele imagini cu liderul României, o atenție deosebită merită cea în care Klaus Iohannis apare la plajă. Astfel, doamenele pot observa că șeful statului a arătat cât se poate de chipeș în tinerețe, chiar și la bustul gol.

Citește și Klaus Iohannis a ajuns în cărțile pentru copii. „Cinci sași celebri s-au rătăcit”, exercițiul educativ în care apare chipul președintelui!

Klaus Iohannis (in spate) sta la plaja. Alaturi de el se afla un coleg
Klaus Iohannis (in spate) sta la plaja. Alaturi de el se afla un coleg

Când și-a început cariera politică

Klaus Iohannis și-a început cariera politică în anul 1990, când a devenit membru al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), pe care l-a condus, ulterior, mai bine de 10 ani.

„La finalul anilor 90, după 15 ani de profesorat, Klaus Iohannis ajunge în conducerea învățământului județean din Sibiu, etapă extrem de importantă pentru conturarea profilului său public.

În anul 2000 a fost desemnat candidat din partea FDGR la alegerile pentru Primăria Sibiului, pe care le-a câștigat cu peste 70% din voturi.

Klaus Iohannis a continuat să reprezinte prima opțiune a sibienilor la toate alegerile care au urmat, câștigând, cu scoruri impresionante, patru mandate de primar”, se arată în descrierea de pe site-ul presidency.ro.

Citește și Klaus Iohannis, despre „Schimbările climatice și sustenabilitatea comunităților vulnerabile” la Sharm El-Sheikh: „Sunt adesea cele mai afectate”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...