Imaginile cu care Bianca Drăgușanu îi spulberă pe cârcotași. Gestul vedetei spune totul

Badea Violeta 13.05.2023, 10:50

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mediatizate vedete de la noi din țară. Aceasta a devenit cunoscută în anul 2009, grație relației pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. De atunci, vedeta a reușit să rămână în lumina reflectoarelor, însă celebritatea a venit la pachet și cu o expunere imensă. Nu de puține ori, viața sa a fost intens comentată de toată lumea. Acum, blondina i-a pus la punct pe cârcotași. Iată imaginile cu care le-a închis gura tuturor!

Bianca Drăgușanu îi pune la punct pe cârcotași. Vedeta a publicat imaginile și totul este mai clar ca oricând

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai populare vedete de la noi din țară. De-a lungul timpului, frumoasa blondină s-a remarcat prin relațiile sale amoroase intens mediatizate. Ulterior, însă, aceasta a început să se implice și în diverse proiecte TV, cel mai recent fiind cel de la Kanal D2, acolo unde prezintă Detectorul de minciuni.

Pe plan sentimental, vedeta se iubește acum cu Gabi Bădălău. La fel ca și celelalte relații ale Biancăi Drăgușanu, și cea cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu este intens analizată și comentată de cârcotași. Mulți spuneau că relația lor nu va rezista din cauza părinților omului de afaceri, dar iată că blondina le dă peste nas răutăcioșilor.

Citește și Bianca Drăgușanu, prima declarație despre burta de gravidă: “Câteodată pot fi așa!” Imaginile vorbesc de la sine!

Bianca Dragusanu si mama ui Gabi Badalau
Imaginea publicata de Bianca Dragusanu pe retelele sociale

Cu cine s-a pozat Bianca Drăgușanu? Surpriza este una de proporţii

Ei bine, în imaginea de mai sus putem să observăm că Bianca Drăgușanu și mama iubitului său au îngropat securea răboiului. Cele două s-au fotografiat împreună la ziua de naștere a Sabinei, sora lui Gabi Bădălău.

Se zvonea în trecut că blondina și cea care i-a dat viață partenerului său nu s-ar suporta deloc și că familia lui Gabi Bădălău nu ar accepta-o pe divă, însă iată că poza de mai sus arată contrariul.

Citește și Gina Pistol și Bianca Drăgușanu, pe lista secretă a unui milionar român. Sunt dezvăluiri incendiare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...