De ce a ajuns, de fapt, Adda la spital. Fosta concurentă Asia Express spune adevărul

Iancu Andreea 22.10.2020, 15:41
De ce a ajuns, de fapt, Adda la spital. Fosta concurentă Asia Express spune adevărul

Adda și-a îngrijorat fanii în urmă cu câteva zile după ce a postat o imagine cu ea pe patul de spital. Astfel, cântăreața anunța că se confruntă cu o reacție alergică, dar că nu cunoaște motivul pentru care a fost nevoie să meargă de urgență la medic. Totuși, recent, Adda a clarificat situația și a spus adevărul cu privire la starea ei de sănătate.

Motivul pentru care Adda a ajuns de urgență la spital

Cântăreața a petrecut o noapte la Spitalul de Urgență după ce o alergie i-a cauzat probleme de respirație și o erupție cutanată îngrijorătoare. 

“Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir. (…) Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit demult. 99% s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea, care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare. Va fi bine! Cu tratament! Mulțumesc de griji!”, a povestit artista.

Totuși, Adda a menționat că această pastilă nu provoacă astfel de reacții tuturor, ci doar acelora cu sensibilitate.

„Provoacă alergie unor persoane care au sensibilitate! Nu la toată lumea!!”, a spus artista.

Adda s-a confruntat cu o reacție alergică și a ajuns de urgență la spital
Adda s-a confruntat cu o reacție alergică și a ajuns de urgență la spital

Adda: „Am încercat toate tratamentele posibile și acum sunt sub un alt tratament…”

În urmă cu câteva zile, cântăreața a avut curajul de a-și dezvălui chipul fără machiaj. Se pare că Adda este nevoită să urmeze un tratament dermatologic pentru a combate acneea, cu care se luptă de ani buni. Recent, artista a schimbat tratamentul, iar acest pas speră ea să o ajute să scape de problemele tenului.

”Nu am postat niciodată o poză cu mine în care să fiu nemachiată. Nu am avut niciodată curaj să îmi arăt fața goală, fără nimic (doar în Asia) unde eram oricum desfigurată) Am probleme cu tenul de 10 ani. Uneori le țin sub control, alteori nu. Am încercat toate tratamentele posibile și acum sunt sub un alt tratament-al 10000-lea care speeeer- Cuuu Rabdareee- să aibă rezultat.

Dacă nu, mă împac cu mine – asta sunt! Îmi doresc mult să-mi văd fața imaculată dar poate că trebuie să încep să o iubesc și așa și să nu-mi mai fie frică că oricum le-am auzit pe toate. Că sunt așa și așa și pe dincolo. Că nu sunt suficient de, că ar fi bine să. Să ce?! Trăim în era asta a imaginii uneori fără conținut”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...