Imagini tulburătoare cu Oana Roman și mama ei. Cum a găsit-o când a ajuns la azil

Badea Violeta, Mihai Roșoiu 27.02.2023, 11:45

Oana Roman traversează o perioadă extrem de dificilă. Vedeta s-a despărțit, din nou, de Marius Elisei și a avut parte de un schimb de replici tăios cu acesta. Acum, influencerița a rămas cu fiica și cu mama sa, care este internată de o perioadă destul de lungă într-o clinică. Recent, vedeta a vizitat-o pe cea care i-a dat viață. Iată fotografia tulburătoare cu fosta soție a lui Petre Roman!

Oana Roman, imagine tulburătoare alături de mama ei

După ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman a plecat în Egipt, alături de fiica ei, căreia i-a sărbătorit aniversarea de nouă ani în timpul acestei vacanțe.

Ulterior, la revenirea în țară, fiica lui Petre Roman și-a vizitat mama la azilul de cinci stele, unde este internată aceasta. Influencerița nu a ratat ocazia de a împărtăși în mediul online o imagine tulburătoare cu aceasta.

În imagine, fosta soție a lui Petre Roman apare odihnindu-se întinsă pe pat, însă vedeta a ținut să le precizeze fanilor săi că Mioara Roman are o stare generală foarte bună. Totodată, Oana s-a declarat mulțumită de felul în care este îngrijită cea care i-a dat viață la centrul de recuperare din Snagov.

„Am ajuns la mama, e ora ei de odihnă. Am lipsit o săptămână și am găsit-o arătând fabulos. Este atât de impecabil îngrijită și are o stare așa bună, e atât de senină și liniștită.

Este atât de important că este atât de îngrijită și are tot ce îi trebuie și în primul rând are demnitate și are parte de grijă”, a scris influencerița în dreptul fotografiei cu Mioara Roman.

Citește și Cum se „reface” Oana Roman după despărțirea de Marius Elisei. Au apărut primele imagini!

Oana Roman si mama ei
Oana Roman si mama ei

Ce a pățit Oana Roman în vacanța din Egipt

Nu mai este un secret că Oana Roman își ține la curent fanii cu mai toate momentele și activitățile importante din viața ei. Tocmai din acest motiv, vedeta a reușit să strângă pe contul său de Instagram o comunitate destul de mare.

Așa cum am spus și mai sus, influencerița și fiica sa, Isabela, au fost plecate într-o vacanță de vis în Egipt. Cele două s-au distrat de minune, însă fiica lui Petre Roman a avut parte, la un moment dat, și de o surpriză neplăcută.

Vedeta a fost nevoită să achite 30 de euro, adică 150 de lei, pentru o folie de medicamente și o cremă cu protecție solară. Ulterior, aceasta a solicitat bon fiscal, dar vânzătorul a inventat o scuză pentru a nu i-l oferi.

„Deci, ăștia la magazine aici sunt niște escroci de n-ai văzut în viața ta. M-am dus să cumpăr niște Nurofen și o cremă cu protecție solară pentru Isa, pentru că, evident, astăzi a stat prea mult în piscină.

Nu a vrut să își dea cu cremă și a făcut o mică insolație și pe o folie și pe o cremă absolut banală, mi-a cerut 30 de euro și când i-am cerut bon, mi-a zis că nu merge casa de marcat. Și am plecat. 30 de euro… niște escroci”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și Oana Roman și imaginile adevărului. Cum arată în costum de baie după ce a slăbit 25 de kilograme!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...