Imagini răvășitoare cu soția lui Ionuț Iftimoaie. Cu ce se ocupă Maria și cum își susține partenerul în competiția Survivor. „Are tot ce îi trebuie acasă”. Galerie foto

Badea Violeta 18.01.2023, 14:31

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri pe care țara noastră i-a dat. Acum, sportivul a revenit în atenția presei datorită participării sale la Survivor 2023. În jungla dominicană, Faimosul demonstrează încă o dată că este o fire puternică și pare extrem de hotărât să lupte pentru marele trofeu. Cu toate acestea, dacă ar fi eliminat, pe concurent îl așteaptă acasă o soție superbă. Vezi cum arată Maria și cu ce se ocupă!

Cine este femeia care i-a cucerit inima lui Ionuț Iftimoaie

Ionuț Iftimoaie, în vârstă de 44 de ani, face parte din echipa Faimoșilor la Survivor 2023. Fost kickboxer, acesta se poate lăuda cu o carieră impresionantă, dar și cu o familie superbă.

Fostul sportiv este căsătorit de 16 ani cu Maria, femeia care i-a dăruit trei copii minunați, pe Nicholas Ionuț, pe Nicole și pe Ioana. Toți cinci locuiesc în Bacău, orașul natal al Faimosului.

În prezent, Maria Iftimoaie, în vârstă de 32 de ani, deține un atelier de croitorie, după cum se poate observa și din postările sale de pe Instagram.

Cu o siluetă de fotomodel, niște ochii superbi și un păr lung și negru, soția Faimosului dă clasă multor tinere, iar imaginile din mediul online sunt dovada incontestabilă. În multe fotografii, Ionuț și Maria apar zâmbitori, îmbrățișați și extrem de îndrăgostiți.

Citește și Moment de panică la Survivor România. Ce a pățit Sebastian Dobrincu. „Astăzi nu va participa”!

Maria Iftimoaie 1
Maria Iftimoaie 

„Nu pot să îți zic dacă ajunge până în finală”

În cadrul unui interviu pentru Click!, Maria a discutat despre participarea partenerului său de viață la Survivor România 2022. Aceasta nu știe dacă Ionuț Iftimoaie va ajunge până în finală, însă este convinsă că fostul sportiv va face față cu brio probelor din concurs.

„Eu mă bucur foarte tare că se descurcă bine, că aduce puncte echipei. Știam că o să facă față cu brio probelor din concurs, nu m-am gândit o clipă că nu o să facă față. Are peste 20 de ani de activitate sportivă în spate.

Nu pot să îți zic dacă ajunge până în finală, pentru că depinde de foarte multe lucruri. Totul este imprevizibil. Eu vreau să stea în competiție cât vrea el și cât vrea inima lui…cât poate să ducă, nu să se forțeze mai mult decât este cazul. El are tot ce îi trebuie acasă, nu îi lipsește nimic”, a spus Maria Iftimoaie pentru sursa citată.

Citește și Scandal în trei la Survivor România. Ionuț Iftimoaie s-a enervat. „Să-mi spună în față”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...