Moment de panică la Survivor România. Ce a pățit Sebastian Dobrincu. „Astăzi nu va participa”

Anca Manolica 17.01.2023, 00:04

Scene uluitoare pe nisipurile din Dominicană la Survivor România 2023. În ediția de luni, 16 ianuarie, la jocul pentru provizii, Faimosul Sebastian Dobrincu s-a accidentat la picior, având nevoie de intervenția doctorului. Care este starea juratului de la Imperiul Leilor.

Sebastian Dobrincu, accident groaznic la Survivor România

Jocul pentru provizii din ediția de luni, 16 ianuarie, a show-ului de la Pro TV, a debutat cu duelul dintre Sebastian Dobrincu și Alin Chirilă. Din nefericire, însă, în primele secunde ale jocului Faimosul a suferit un teribil accident. Tânărul s-a lovit la picior, după ce a căzut de la înălțime și a fost nevoie de intervenția medicilor.

Toți colegii de echipă au intrat în panică și au încercat să îl ajute, dar acesta nu putea să se deplaseze din cauza impactului puternic. El a fost ulterior transportat la spital pentru a i se face unele investigații mai amănunțite. Imediat, Daniel Pavel a anunțat că Sebastian nu mai va participa la această probă.

„Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a spus gazda reality-show-ului.

Faimoșii au câștigat lupta

Cum jocul trebuia să continue, în ciuda accidentării unui membru al echipei, în locul lui Sebastian a intrat pe traseu Ionuț Iftimie. Acesta a jucat contra lui Alin Chirilă, dar nu a reușit să aducă un punct în favoarea Faimoșilor. Norocul a fost de partea Războinicilor, care au bifat și primul lor punct.

La final, însă, cu un scor de 7-4, Faimoșii au reușit să câștige jocul pentru provizii.

Sebastian Dobrincu, accidentare Survivor
Sebastian Dobrincu, accidentare Survivor

Eliminare neașteptată în tabăra Războinicilor

Deși a trecut numai o săptămână de la premiera celui mai dur reality-show Survivor România 2023, provocările din noul sezon se țin lanț. Astfel, în ediția de luni, 16 ianuarie, unii concurenți au luat parte la un joc în premieră. Gazda show-ului, Daniel Pavel, că una dintre concurentele aflate în exil noaptea trecută va pleca acasă.

Proba decisivă s-a dat între Alexandra Ciomag și Daria Chiper, o luptă extrem de strânsă, în care a cântărit foarte mult noaptea petrecută în exil. Ambele Războinice au încercat să se descurce cum au putut mai bine și au ajuns la egalitate cu un scor de 2-2. Câștigătoarea și totodată cea care va merge mai departe în competiție a fost Alexandra Ciomag. Daria Chiper a părăsit emisiunea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...