Imagini rare cu Ștefan Bănică Jr. Cum arăta în adolescență. Artistul împlinește azi 55 de ani

Anca Manolica 18.10.2022, 08:53

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai țării. A reuşit să cucerească inimile a sute de mii de fani cu vocea și carisma sa în concerte și celebrele sale piese de teatru. Cariera de peste 30 de ani l-a adus pe cele mai înalte culmi ale succesului. Astăzi, la ceas aniversar, când artistul împlinește 55 de ani, îți prezentăm câteva imagini de colecție din tinerețea sa.

Imagini rare cu Ștefan Bănică Jr. din tinerețe

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, care este prezent pe scenă și pe micile ecrane încă de la o vârstă foarte fragedă. Pe 18 octombrie, juratul emisiunii X Factor împlinește 55 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc, însă. Este aproape neschimbat față de atunci când juca rolul lui Mihai din celebrul film „Liceeni”.

Un detaliu pentru care este invidiat chiar și de femei. Cântărețul nu are riduri, părul este bogat, negru și se află într-o formă perfectă, ca atunci când s-a lansat în cinematografie. Chiar dacă mulți ar spune că totul ține de gena pe care o moștenește de la regretatul Ștefan Bănică Senior, ei bine acesta a ținut să sublinieze în mai multe rânduri că are foarte mare grijă de el pentru a arăta atât de bine.

Partenerul de viață al Laviniei Pîrva a fost tot timpul apreciat și iubit de femei, aparițiile sale fiind întotdeauna remarcabile. Cu cei 1.77 cm și aproximativ 80 de kg, a reușit să cucerească o mulțime de reprezentante ale sexului frumos, câştigându-și rapid reputaţia de crai datorită relaţiilor mediatizate. Vezi în Galeria FOTO câteva imagini de colecție cu îndrăgitul artist Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr. alături de tatăl său, marele regretat actor Ștefan Bănică
Ștefan Bănică Jr. alături de tatăl său, marele regretat actor Ștefan Bănică

Care este secretul tinereții sale

Acum ceva ani în urmă, invitat într-o emisiune la Antena Stars, Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit care este secretul tinereții sale.

„Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți.

Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine, rămâi tânăr”, spunea Ștefan Bănică Jr., în urmă cu câțiva ani.

De asemenea, și cei trei copii ai lui, Radu Ștefan Bănică, Ana Violeta, fiica pe care o are alături de Andreea Marin, și Alexandru, băiețelul pe care-l are cu Lavinia Pîrva, îl ajută să se mențină în formă, găsind mereu energie pentru ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...