Imagini rare cu CTP și iubita lui. Dezvăluiri din viața amoroasă tumultoasă a jurnalistului

Andreea Bisinicu 27.11.2020, 10:59
Imagini rare cu CTP și iubita lui. Dezvăluiri din viața amoroasă tumultoasă a jurnalistului

Imagini rare cu CTP și iubita lui. Dezvăluiri din viața amoroasă tumultoasă a jurnalistului. Cine este femeia care i-a furat inima celebrului gazetar.

Imagini rare cu CTP și iubita lui. Cum arată femeia care i-a furat inima

Imagini rare cu CTP și iubita lui. Nu există român care să nu-l știe sau să nu fi auzit de Cristian Tudor Popescu. CTP este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară. Ziaristul este prezent, des, pe micile ecrane, acolo unde i-a obișnuit pe români cu părerile sale sincere și directe, indiferent de subiect. Cu toate că, pe plan profesional, se poate lăuda cu o carieră impresionantă în domeniul jurnalistic, analistul politic de la DIGI a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa amoroasă. Puțini sunt cei care știu că reputatul gazetar a fost căsătorit de patru ori, până acum. Cristian Tudor Popescu, în vârstă de 64 de ani, are doi băieți din relațiile anterioare: Tudor și Cristian Matei.

După ultimul divorț, Cristian Tudor Popescu și-ar fi găsit fericirea în brațele unei femei cu 20 de ani mai tânără decât el. Chiar dacă jurnalistul a făcut tot posibilul pentru a-și ține viața privată departe de ochii curioșilor, CTP a fost surprins în compania iubitei lui, pentru prima dată, în 2016, în apropierea unui centru comercial din Capitală. Presa vremii de atunci scria că, acum patru ani, ziaristul și partenera lui actuală de viață ar fi fost surprinși de paparazzi la Romexpo, după ce se bucuraseră de o zi de răsfăț, la spa. Deși nu se cunoaște identitatea frumoasei domnișoare care i-a readus zâmbetul pe buze lui CTP, se pare că femeia nu are nicio legătură cu viața politică sau cu showbizul.

Cine este femeia care l-a cucerit pe Cristian Tudor Popescu
Cine este femeia care l-a cucerit pe Cristian Tudor Popescu

CTP a divorțat de patru ori și are doi copii din relațiile anterioare

Discret din fire, CTP a fost mereu rezervat în ceea ce privește viața sa personală. Jurnalistul nu a vorbit niciodată despre soțiile sau copiii săi, în ciuda faptului că a fost invitat de mii de ori în cadrul a mai multor emisiuni TV, de-a lungul anilor. Cristian Tudor Popescu se poate lăuda cu cei doi fii, care sunt cea mai mare realizare a sa. Tudor, fiul său mai mare, are 30 de ani și se bucură de o carieră de succes în domeniul cultural. Bărbatul are o firmă de de producție audio-video, de succes în lumea filmului. A reușit să fie editor de sunet în producţia cinematografică „Tenis” unde joacă actorul Andi Vasluianu şi a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”. Cristian Matei Popescu, mezinul familiei, a fost în atenția presei în anul 2012, când a întâmpinat probleme cu Bacalaureatul. Mai exact, fiul lui CTP nu a putut da examenul pentru ca avea două corigențe, după care a picat în toamnă, iar mai apoi a luat 3.1 la matematică.

„Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”, declara Cristian Tudor Popescu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe