Cum arată femeia care l-a cucerit pe Cristian Tudor Popescu. Este o diferență de vârstă de 20 de ani între ei

Diana Radu 02.12.2019, 14:26
Cum arată femeia care l-a cucerit pe Cristian Tudor Popescu. Este o diferență de vârstă de 20 de ani între ei

Jurnalistul Tudor Popescu, comentator și gazetar politic este nelipsit de pe micile ecrane, acolo unde își expune cu sinceritate și fermitate părerile în ceea ce privește scena politică și nu numai. Dacă pe plan profesional vedem că o duce bine, oare cum o duce gazetarul pe plan sentimental? Potrivit noilor informații, CTP are o nouă iubită care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Cum arată femeia care l-a cucerit pe Cristian Tudor Popescu

Analistul politic de la Digi24 a fost de-a lungul timpului foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală, însă se știe că CTP are la activ patru divorțuri și o nouă iubită cu 20 de ani mai tânără decât el cu care a fost surprins în urmă cu trei ani de către fotoreporterii de la Wowbiz.

Cu toate că, gazetarul a încercat de-a lungul timpului să-și țină relațiile amoroase departe de ochii publicului, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși după o zi petrecută la un SPA din zona Romexpo și păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt, ba chiar mai mult CTP a făcut-o pe iubita sa chiar să râdă constant. În plus, de atunci și până în prezent, aceştia ar fi rămas împreună, potrivit Gândul.info.

CTP și tânăra cu care ar avea o relație de câțiva ani se iubesc și-n prezent (sursa foto: wowbiz.ro)
CTP și tânăra cu care ar avea o relație de câțiva ani se iubesc și-n prezent (sursa foto: wowbiz.ro)

Cristian Tudor Popescu, în vârstă de 63 de ani, este tatăl a doi băieţi pe care îi are din relațiile anterioare. Comentatorul politic a întâmpinat câteva probleme cu fiul său cel mic, atunci când acesta nu a reușit să promiveze examenul de Bacalaureat. În schimb, fiul său cel mare are propria lui firmă de de producție audio-video, pe care a inaugurat-o de curând. În plus, acesta este și membru în două trupe, în care ocupă poziția de toboșar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI