Imagini înfiorătoare cu un cal, forțat să tragă o mașină în trafic. Pozele au stârnit revoltă

Cristian Cojocaru / 03.04.2021, 16:59
Imagini înfiorătoare cu un cal, forțat să tragă o mașină în trafic. Pozele au stârnit revoltă

În urma postării unor imagini înfiorătoare în care apare un cal în timp ce era forțat să tragă o mașină în trafic, reacția internauților nu a întârziat să apară. Aceștia cer acum dreptate pentru bietul animal, făcând apel la Poliția Animalelor.

Imagini înfiorătoare cu un cal în trafic

Scene șocante au fost filmate în orașul Pantelimon. Astfel, un tânăr a surprins imagini cu un cal în timp ce era forțat să tragă o mașină marca Dacia Nova, în care este posibil să se fi aflat și proprietarul animalului. Bietul animal, era forțat să tragă mașina printre celelalte automobile aflate în trafic, ca și cum ar fi fost o căruță.

Imaginile au fost postate pe rețelele socializare, fiind vizionate și distribuite de foarte mulți internauți. Inclusiv cei care au filmat clipul au fost criticați de persoanele din mediul online pentru faptul că s-au amuzat de situația revoltătoare. Persoana care filma întreaga scenă în care calul era practic chinuit de către proprietar, tânărul se amuza, afirmând ”Băi nene, nu cred așa ceva! Ce există în 2021 la noi în Pantelimon. Asta e ultima, mă. Calul trage mașina. N-ai mă cum. dă și cedează trecerea. Unde se duc, mă, ești nebun?”.

Tânărul a fost criticat pentru faptul că se amuza de scenă, în loc să cheme autoritățile, inclusiv Poliția Animalelor. O femeie a comentat: ”Toată lumea spune unde sunt cei de la Poliție. Dar câți ați sunat să anunțati un asemenea pericol? Există Poliția Animalelor, voi ca oameni puteați scăpa acel animal de alte viitoare chinuri”.

Calul incendiat de bărbatul din Afumati a putut fi salvat
Calul incendiat de bărbatul din Afumati a putut fi salvat

Un alt cal a fost supus unei cruzimi ieșite din comun

Un alt comentariu arată nemulțumirea cetățenilor atât la scenă cât și cu privire la autorități: ” Poliția e NON STOP acolo să ne verifice declarațiile. Pe ăsta nu-l vede?/ Sincer, nu mă interesează unde sunt, în orice caz își fac treaba…Nu asta e scopul comentariului meu. Întrebarea este de ce nu a sunat nimeni la 112 din cei care au filmat și au râs. Dacă Doamne ferește erau loviți de o mașină..Păcat de bietul animal”.

Încă un caz ieșit din comun a avut loc zilele trecute după ce, un bărbat din comuna Afumați și-a incendiat în mod intenționat calul. După ce acesta a încărcat căruța cu material combustibil, bărbatul a înhămat calul și a dat foc întregului atelaj. Martorii au anunțat Poliția cu privire la scena șocantă iar calul a putut fi salvat.

Calul a suferit un șoc post-traumatic, prezentând leziuni şi plăgi deschise de arsură pe o suprafaţă de 30-40% din corp. Bărbatul care și-a incendiat căruța cu tot cu cal, a fost internat inițial într-o secție de psihiatrie. Ulterior, medicii au stabilit că bărbatul a avut discernământ în momentul incendierii calului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI