Imagini incredibile. Un comentator sportiv era să moară în direct după ce i-a căzut în cap decorul Video

Stan Filon 20.08.2021, 08:49
Imagini incredibile. Un comentator sportiv era să moară în direct după ce i-a căzut în cap decorul Video

Incident șocant la o televiziune din Columbia, acolo unde un comentator sportiv era să moară în direct. Emisiunea era chiar la început, invitații erau prezenți în studio, prezentatorul a vorbit la deschiderea emisiunii, apoi s-a îndreptat spre locul său, când nenorocirea s-a produs. Un perete al studioului s-a prăbușit din senin.

Un comentator sportiv era să moară în direct

Prezentatorul ESPN Columbia, Carlos Orduz, a avut norocul să scape doar cu răni minore, după ce un perete al platoului de filmare s-a prăbușit pe el în timpul unei transmisiuni live. Marți, comentatorul sportiv al ESPN Columbia, Carlos Orduz, a fost zdrobit de o bucată de perete care a căzut în interiorul studioului în timpul unei transmisiuni live. Orduz se numără printre invitașii emisiunii în direct, când o bucată din platou l-a lovit în spate și l-a zdrobit de birou. Videoclipul momentului dramatic a devenit viral pe rețelele de socializare.

Incidentul a avut loc în timp ce invitașii discutau eliminarea lui Juventus din optimile UEFA Champions League. Gazda ESPN Columbia, Carlos Orduz, putea să moară, după ce un ecran uriaș a căzut peste el în timpul transmisiunii live. Zgomotul puternic a întrerupt transmisia, iar peretele a căzut direct pe spatele lui Orduz, fixându-l de birou. Camera de luat vederi a fost fixată pe co-prezentatorul Francisco Javier Velez, în timp ce ceilalți invitași i-au acordat primul ajutor victimei.

A scăpat cu viață

Se putea citi spaima pe fața co-prezentatorului, care a fost nevoit să preia comanda emisiunii în timp ce colegul său de platou era scos de sub ecranul imens. În fundal, un alt membru al studioului putea fi auzit spunându-i lui Orduz să rămână calm după ce zidul s-a prăbușit asupra lui. Videoclipul accidentului lui Carlos Orduz a devenit în curând viral pe rețelele de socializare, iar internauții și-au exprimat îngrijorarea serioasă cu privire la starea lui Carlos Orduz.

ESPN Columbia a dezvăluit că Orduz a fost tratat imediat de personalul medical în urma accidentului. Cu toate acestea, doar câteva ore mai târziu, Orduz, a calmat temerile fanilor săi după ce a postat pe Twitter că a suferit doar câteva vânătăi și o lovitură la nas. De asemenea, le-a mulțumit tuturor pentru îngrijorările lor și le-a scris: ”Le mulțumesc tuturor pentru mesajele primite. Trebuie să vă spun că în urma analizelor medicale, medicii au spus că sunt bine, exceptând câteva vânătăi și a unei lovituri la nas”, a spus acesta. Câteva ore mai târziu, Orduz a trimis un tweet video cu el, asigurându-i pe fanii săi că este în regulă.

Urmăriți Impact.ro și pe