Imagini incredibile într-o grădiniță din Craiova. O mamă și-a luat gemenii, cu forța, din unitatea de învățământ și a agresat o angajată

Alexandrina Toader 17.06.2021, 14:34
Imagini incredibile într-o grădiniță din Craiova. O mamă și-a luat gemenii, cu forța, din unitatea de învățământ și a agresat o angajată

O mamă și-a luat gemenii, cu forța, din unitatea de învățământ și a agresat o angajată. Toată scena a fost surprinsă pe camerele de supraveghere amplasate pe clădirea grădiniței. Pe imagini se vede cum două femei îl scot în grabă pe unul dintre copii. Acesta nu pare să vrea să rămână în mașină și îl bagă cu forța.

O mamă și-a luat gemenii, cu forța, din unitatea de învățământ

Cele două reintră apoi în clădire și ies cu al doilea copil, care de această data vine și cu o angajată care nu vrea să-l lase să plece cu cele două. Chiar se împiedică și cade angajata grădiniței, în încercarea de a le opri înainte să plece cu copilul.

Polițiștii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere și au declanșat o anchetă.

În această dimineaţă, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 39 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată în incinta unei grădiniţe, din Craiova, unde lucrează. La fața locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017.

Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

O mama si-a luat gemenii, cu forta, din unitatea de invatamant
O mama si-a luat gemenii, cu forta, din unitatea de invatamant

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei ar prezenta distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unu procuror din cadrul Perchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe