Andreea Marin este de nerecunoscut. Transformare uimitoare. Cum arată acum Zâna

Beatrice Dumitru, Mihai Ianoși 24.02.2023, 22:34
Andreea Marin este de nerecunoscut. Transformare uimitoare. Cum arată acum Zâna

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din România și se bucură de o mare popularitate. Aceasta este de nerecunoscut de când l-a cunoscut pe partnerul său, cu care este împreună de cinci ani, și de când petrec mai mult timp împreună. După ce și-a schimbat culoarea părului, Andreea Marin a surpins cu kilogramele în plus.

Andreea Marin a pierdut lupta cu kilogramele

Andreea Marin este considerată una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune de la noi. Aceasta trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, iar cei doi petrec mare parte din timpul liber împreună. Așa cum s-a întâmplat într-una dintre zile când au fost surprinși într-un centru comercial din Băneasa.

Andreea Marin și iubitul său au luat masa la un restaurant grecesc, iar după o masă copioasă cei doi s-au plimbat de mână prin mall și au intrat în mai multe magazine, potrivit Cancan. Însă „Zăna Surprizelor” a fost de nerecunoscut. Cu ceva timp în urmă, Andreea Marin și-a schimbat culoarea părului și s-a vopsit blondă, dar acum a surpins faptul că a pierdut lupta cu kilogramele, având câteva în plus.

Andreea Marin este de nerecunoscut. Transformare uimitoare. Cum arată acum Zâna
Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatore din România.

„Trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele

„Zâna Surprizelor” a afirmat că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa și a mărturisit că a lăsat în urmă fantomele trecutului, a învățat să ierte, să se ierte, să iubească și să aprecieze mai mult ce este în jurul ei. De asemenea, ea a mai spus că a reușit să ajungă la un echilibru cu propria persoană, ceea ce îi aduce multă liniște sufletească.

Aș putea spune că trăiesc cel mai frumos și echilibrat moment al vieții mele. Da, sunt fericită. După 45 de ani, am ajuns la o înțelepciune, la o împăcare cu mine, cu limitele mele, cu știu ce îmi place. Am învățat să spun nu, că nu prea știam. Așa că da, cum ești pe interior se vede și în exterior”, spunea Andreea Marin, în ianuarie,pentru Click!.

Andreea Marin a mai fost căsătorită de trei ori: cu Cristian Gheorghiță (1995-1998), Ștefan Bănică junior (2006-2013), alături de care are o fiică, Ana Violeta, și Tuncay Ozturk (2014-2017). Însă vedeta nu respinge ideea de a ajunge pentru a patra oară în fața altarului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...