Imagini incendiare cu Andreea Prisăcariu. Nu degeaba e numită „rebela tenisului românesc”. Galerie foto

Andrei Cezar, Dragos Ștefănescu 03.12.2021, 12:42

Andreea Prisăcariu, supranumită și „rebela tenisului românesc”, face furori pe rețele de socializare, unde postează imagini și filmulețe care deseori încing imaginația bărbaților. Tânăra de 21 de ani este considerată una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis și se face remarcată imediat prin lookul ei aparte. Costumația provocatoare, zecile de tatuaje de pe corp, machiajul și coafurile fac din Andreea Prisăcariu un personaj cu totul special. Recent, sportiva aflată pe locul 335 în ierarhia WTA și-a exprimat susținerea pentru decizia luată de WTA în cazul ”Shuai Peng”.

Poze incendiare cu Andreea Prisăcariu, rebela tenisului românesc

Deși se află departe de Top 100 în ierarhia mondială, Andreea Prisăcariu știe cum să câștige simpatia fanilor. În urmă cu două luni, sportiva și-a deschis cont de Twitter, iar acum are peste 22.000 de urmăritori, depășind-o la acest capitol chiar și pe câștigătoarea de la Roland Garros, Barbora Krejcikova.

Ea postează des filmulețe de la antrenamentele sale, sau fotografii în ipostaze inedite și atrage instant atenția prin lookul ei aparte. Este cea mai tatuată jucătoare de tenis, iar pentru atitudinea sa și-a câștigat porecla de ”rebela tenisului românesc”

Are în total 21 de tatuaje, fiecare cu povestea lui și este o fană înfocată a lui Zlatan Ibrahimovic, ”bad-boy-ul” din atacul lui Milan.

Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, a povestit  Andreea Prisăcariu, potrivit GSP.ro.

Imagini incendiare cu Andreea Prisacariu. Nu degeaba e numita „rebela tenisului romanesc”. Galerie foto

Acidă în conversațiile cu fanii

Fata rebelă a tenisului românesc nu ezită să răspundă celor care o critică pe rețelele de socializare. Recent, ea a postat un videclip pe Twitter în care apare făcând exerciții în sala de forță. În dreptul imaginilor a scris mesajul ”freedom”. Unul dintre fani i-a răspuns Andreei: “Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep”.

Andreea s-a simțit ofensată de mesajul transmis de către unul dintre urmăritori și i-a oferit acestuia un răspuns tăios: „E complet greșit să-i spui un astfel de lucru unui sportiv. Cheia către o viață fericită și solidă este să nu te compari niciodată cu nimeni. Sunt liberă pentru că eu decid asta. Decizia e la mine. Îmi aparține în totalitate. Astfel de afirmații sunt neadevărate și nu au nicio logică. Amin.”

Cazul Shuai Peng o îngrijorează

Sportiva de 21 de ani a aplaudat decizia luată de WTA, în cazul Shuai Peng. Andreea Prisăcariu este de acord cu anularea tuturor turneelor de anul viitor din China, măsură luată de forul internațional din cauza situației jucătoarei chineze.

Anunţ suspendarea imediată a turneelor WTA din China, inclusiv Hong Kong. Nu văd cum le-aş putea cere jucătoarelor noastre să participe, cu bună ştiinţă, la aceste turnee când Shuai Peng nu poate comunica liber şi, după cum pare, a suferit presiuni după acuzațiile de abuz sexual făcute”, a scris Steve Simon, CEO al forului de tenis feminin.

‘Având în vedere situaţia actuală în acest caz, sunt foarte neliniştit în legătură cu riscurile pe care toate jucătoarele noastre şi staff-urile lor şi le-ar lua în cazul în care vom organiza turnee în China în 2022”, a mai spus oficialul.

Urmăriți Impact.ro și pe