Sportiva din România, deranjată de comparaţia cu Simona Halep. A răbufnit: “E complet greșit”

Andrei Cezar 24.11.2021, 16:08

Deși visează la o confruntare directă cu Simona Halep, ”rebela tenisului românesc”, Andreea Prisăcariu, a fost deranjată de comparația cu fostul lider WTA. Ea a luat personal un mesaj pe care i l-a adresat un fan pe Twitter și a avut o reacție acidă la adresa acestuia.

Andreea Prisăcariu, deranajată de comparația cu Simona Halep: ”Astfel de afirmații sunt neadevărate și nu au nicio logică. Amin!”

Sportiva de 21 de ani a postat pe contul său de Twitter, deschis în urmă cu două luni, un videoclip în care face exerciții în sala de forță. În dreptul imaginilor ea a scris mesajul ”freedom”. Unul dintre fani i-a răspuns Andreei: “Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep”

”Fata rebelă a tenisului românesc” s-a simțit ofensată de mesajul transmis de către unul dintre urmăritori și i-a oferit acestuia un răspuns tăios.

E complet greșit să-i spui un astfel de lucru unui sportiv. Cheia către o viață fericită și solidă este să nu te compari niciodată cu nimeni. Sunt liberă pentru că eu decid asta. Decizia e la mine. Îmi aparține în totalitate. Astfel de afirmații sunt neadevărate și nu au nicio logică. Amin”, a spus sportiva.

La rândul său, userul i-a răspuns: ”Nu a fost atât de profund.” Replica Andreei nu a întârziat să apară: “Ba da! Și am luat-o personal!”

Sportiva din Romania, deranjata de comparatia cu Simona Halep. A rabufnit: “E complet gresit”

Andreea Prisăcariu, sportiva cu un look aparte

Chiar dacă se află pe locul 335 în ierarhia WTA, Andreea Prisăcariu nu duce lipsă de fani. Pe contul său de Twitter, deschis recent, a strâns, în doar două luni de zile, peste 22.000 de urmăritori. Ea postează des filmulețe de la antrenamentele sale, sau fotografii în ipostaze inedite.

Pe lângă atitudinea de fată rebelă, Andreea Prisăcariu se face remarcată și prin lookul său aparte. Tatuajele, vestimentația inedită și machiajul cu care a intrat pe teren i-au adus tinerei sportive mii de urmăritori pe rețelele de socializare, depășind-o chiar și pe campioana de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, la acest capitol.

Fosta campioană națională la juniori are 21 de tatuaje, fiecare cu povestea sa.

Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, a povestit  Andreea Prisăcariu, potrivit GSP.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe