Imagini dramatice cu Vica Blochina. Vedeta Survivor România a ajuns pe perfuzii la spital

Badea Violeta 21.05.2023, 16:19

Vica Blochina nu traversează deloc o perioadă bună. În urmă cu puțină vreme, blondina a publicat o imagine de la spital, iar fanii săi s-au îngrijorat foarte tare. Vedeta Survivor România se află la perfuzii în aceste momente. Iată cu ce problemă de sănătate se confruntă!

Vica Blochina a ajuns la spital. Vedeta Survivor România e la perfuzii

Vica Blochina și-a speriat fanii care o urmăresc pe rețelele sociale. În urmă cu puțin timp, fosta concurentă de la Survivor România a publicat în mediul online o fotografie de pe patul de spital și cu perfuzii, semn că are o problemă de sănătate.

Blondina nu a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, însă după cum a precizat chiar ea, weekend-ul acesta i-a dat mari bătăi de cap. „Zi proastă azi…”, a scris Vica Blochina de pe patul de spital.

Fosta concurentă de la Survivor România primește îngrijiri medicale în aceste momente și se află la perfuzii. Acum, rămâne de văzut în cât timp va reuși vedeta să se pună pe picioare.

Citește și Vica Blochina nu se mai ascunde. Ce a dezvăluit abia acum din relația cu Pițurcă: „Înțelegerea a fost să renunț la bani”!

Vica Blochina a ajuns pe perfuzii la spital
Vica Blochina a ajuns pe perfuzii la spital

Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor România

În luna ianuarie a anului 2023, Vica Blochina a intrat în competiția din Republica Dominicană. Aceasta a rezistat doar patru săptămâni la Survivor România, ulterior a cerut chiar ea să plece acasă pentru că a cedat presiunii.

Chiar și așa, fosta dansatoare a reușit să strângă o sumă de bani frumușică. Și asta pentru că a știut să-și negocieze contractul. Conform declarațiilor sale, Vica Blochina ar fi fost cea mai bine plătită concurentă din acest sezon. În presă s-a speculat că blondina ar fi primit suma de 12.000 de euro.

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem.

Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani”, a precizat fosta dansatoare, în podcastul „Tare de tot” al lui Viorel Grigoriu.

Citește și „Am fost cea mai bine plătită!” Vica Blochina a primit o avere pentru prezența ei la Survivor România!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...