„Am fost cea mai bine plătită!” Vica Blochina a primit o avere pentru prezența ei la Survivor România

Beatrice Dumitru 06.05.2023, 08:11
„Am fost cea mai bine plătită!” Vica Blochina a primit o avere pentru prezența ei la Survivor România

Vica Blochina a fost surpriza de la Survivor România 2023. Fosta dansatoare a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar recent a dezvăluit suma pe care a încasat-o pentru a participa la competiția din jungla dominicană. Aceasta susține că a fost cel mai bine plătită dintre vedetele care au mers în Republica Dominicană în acest an.

Câți bani a încasat Vica Blochina de la Survivor

Vica Blochina a fost invitată de curând la podcastul „Tare de tot”, unde a vorbit despre mai multe subiecte, inclusiv despre participarea la Survivor România 2023 și despre suma generoasă pe care a încasat-o de la Pro Tv. Pentru că nu mai putea face față în condițiile din junglă, fosta balerină a cerut să plece acasă. Mai mult, ea a recunoscut că a mers în Republica Dominicană doar pentru bani.

Vica Blochina a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor, iar aventura ei în jungla dominicană a durat patru săptămâni. Au existat numeroase speculații cu privire la câți bani a încasat pentru participarea la Survivor România, mai exact 12.000 de euro, dar se pare că suma este mult mai mare. Fosta amantă a lui Victor PIțurcă susține că a fost cel mai bine plătită dintre toți concurenții și s-a ales cu „câteva zeci de mii de euro”.

Vica Blochina la Survivor România 2023.

Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem. Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani”, a mărturisit Vica Blochina în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

„Cu 3.000 de euro ce să fac?”

Vica Blochina a vorbit și despre cum își câștigă existența. Ea are o afacere cu haine în mediul online și a recunoscut că anul trecut a fost unul foarte greu din punct de vedere financiar. Dacă înainte de pandemia de coronavirus avea venituri lunare între 20.000 și 40.000 de euro, după ce a apărut Covid-19 încasările sale au scăzut la 2.000-3.000 de euro. De aceea, a fost nevoită să-și vândă bolidul de lux pentru care plătea rată lunară de 8.000 de lei.

„Dacă acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună din afacerea mea online, anul trecut am avut momente când făceam 2.000 – 3.000 de euro pe lună și a fost foarte greu. Eu vorbesc despre viața mea, stai puțin! Ești nebun? Cu 3.000 de euro ce să fac? Gaz și lumină, 1.000 de euro”, a mai povestit Vica Blochina, în podcastul „Tare de Tot”.

Vica Blochina a mai spus că după ce s-a întors de la Survivor România avut nevoie de o lună pentru a se acomoda cu condițiile de acasă. Ea a recunosscut că a cedat psihic în competiție, mai ales că nu a rezonat prea mult cu coechipierii săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...