Imagini de senzație cu fiica cea mare a Anamariei Prodan! Patroana clubului din Liga 1, surprinsă de fani într-o ipostază incendiară

Marian Cărăvan / 17.07.2020, 18:58

La doar 21 de ani, Rebecca Prodan, fiica cea mare a sexy impresarei Anamaria Prodan, este un model internațional și, cel puțin în acte, investitor la prim-divizionara FC Hermannstadt.

Ședința foto care a făcut senzație. Fiica cea mare a Anamariei Prodan, surprinsă într-o ipostază incendiară

Rebecca Prodan, fiica cea mare a Anamariei Prodan, este cunoscută acum și în lumea fotbalului, fiind, cel puțin în acte, investitor la o echipă de Liga 1, FC Hermannstadt. Dar Rebecca nu face doar asta. Iar Anamaria Prodan a ținut să le arate tuturor și totodată să se mîndrească cu fiica sa.

Rebecca Prodan nu este degeaba model. Felul în care arată fiica cea mare a Anamariei Prodan o îndreptățesc să aspire la o carieră în modeling. Orice imagine în care apare Rebecca o face mândră pe mama sa.

La mijlocul lunii iulie, Anamaria Prodan a vrut să le arate internauților și cealaltă latură a fetei ei, cea de model, postând pe Instagram un album foto în care Rebecca este foarte sexy. Rebecca a pozat în lenjerie intimă, dar și în haine casual. „Îngerul meu” și „O mamă mândră” au fost unele dintre expresiile folosite de Anamaria Prodan în descrierea imaginilor, fanii ei dând mii de like-uri fotografiilor.

Rebecca Prodan, trup și suflet lângă FC Hermannstadt

După ce Anamaria Prodan și-a câștigat un binemeritat loc într-o lume ce părea doar a bărbaților, a introdus-o și pe fiica sa, Rebecca, în fenomen. O susține în noua sa postură, de investitor în fotbal. Totodată, e mândră de fiica sa, care își dorește și o carieră în modeling. Rebecca este de altfel un model internațional de succes, participă la multe prezentări și studiază moda la Milano. Aflată în Italia, alături de iubitul ei, David, fiica Anamariei Prodan nu ratează meciurile echipei sale, Hermannstadt.

Așa a fost martoră, în urmă cu câteva săptămâni, la primul succes al echipei sibiene cu noul antrenor, Ruben Albes, pe banca tehnică.

„Sunt plecată din țară, împreună cu David, dar am văzut meciul. Nu puteam să îl ratez. Suntem mai mulți prieteni și ne-am uitat cu toții la joc. Avem mare încredere în echipa Hermannstadt și în Ruben, sunt sigură că în cel mai scurt timp va demonstra cine este și ce poate. Hermannstadt se va salva! Încet, încet, începem să formăm o familie care va deveni tot mai puternică”, declara Rebecca Prodan, la începutul lunii iulie.

„Este vorba despre noi ca familie. Noi respirăm fotbal și, în general, sport. Mă alătur celor ce își doresc să facă performanță, celor ce iubesc să vadă bucurie pe stadion și celor ce promovează sportul, adică viața. Sportul și fotbalul, mai ales, trebuie să trăiască și să meargă mai departe. Este păcat să le lăsăm să moară. Sibiul este un oraș minunat, cu oameni minunați, care merită o echipă minunată”, spunea Rebecca în luna iunie, după ce intrase și ea în lumea fotbalului.

Sursa foto: instagram.com/anamariaprodanreghecampf și instagram.com/rbccadp

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI