Ce rol joacă, de fapt, Anamaria Prodan la Hermannstadt. Dezvăluiri uimitoare

Marian Cărăvan 13.07.2020, 17:44

Anamaria Prodan și-a făcut loc într-o lume care până nu demult era inaccesibilă femeilor. Prezența sexy impresarei în lumea fotbalului a provocat „deranj” mare, iar unii se simt deja amenințați. Mai nou numele ei este asociat cu prim-divizionara FC Hermannstadt, însă puțini știu ce rol joacă, de fapt, la această echipă.

S-a aflat ce rol joacă Anamaria Prodan la Hermannstadt

FC Hermannstadt luptă în play-out pentru evitarea retrogradării, un obiectiv pe care îl poate atinge, crede finanțatorul principal, Claudiu Rotar.

„Ne mai trebuie 6 puncte ca să evităm retrogradarea și sperăm să fim salvați măcar cu două etape înainte de final. Asta ne-ar permite să demarăm rapid campania de transferuri pentru stagiunea viitoare”, a spus Rotar.

Tot Claudiu Rotar a dorit să lămurească lucrurile și în privința rolului îndeplinit de Anamaria Prodan la Hermannstadt, mai ales că s-a vehiculat ideea că ar fi patroana clubului.

„Nu e patroană. Fiica ei, Rebecca, are un vot în Consiliul Director. Toți cei din Consiliu decidem împreună. Suntem ca o familie”, a mai spus finanțatorul pentru GSP.

Anamaria Prodan vrea șefia LPF

Anamaria Prodan a pus din nou pe jar lumea fotbalului. A anunțat într-o emisiune sportivă că se gândește foarte serios să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, pe postul pe care se află acum Gino Iorgulescu. Desele critici aduse actualului șef al LPF, ar face din Anamaria Prodan un candidat puternic și pus pe fapte mari la alegerile din 2022. Toată familia o susține, iar Laurențiu Reghecampf e convins că soția sa ar face o treabă bună dintr-un asemenea post. Dar a făcut și o dezvăluire incredibilă despre intențiile soției sale.

„Noi în familie avem totul diferit. Nu are nevoie de aprobarea mea. Are nevoie doar când face lucruri care lovesc familia. Are nevoie de susținerea meu. Ana e un om capabil, îi place acțiunea, este foarte bine organizat. Ar putea să miște multe lucruri.

Nu știu dacă ea s-a hotărât. Are capacitatea necesară să vorbească cu oamenii și să facă anumite lucruri. Mai e până la alegerile LPF. Poate se răzgândește și candidează la FRF”, a declarat Laurențiu Reghecampf la „Realitatea Sportivă”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe