Imagini controversate cu Jean Claude Van Damme, în România. Ce face actorul, într-o maşină, alături de alţi trei români: „Nu, nu filma”

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 16:01

Imagini controversate cu Jean Claude Van Damme, în România. Ce face actorul, într-o maşină, alături de alţi trei români: „Nu, nu filma”. Celebrul actor a fost filmat astăzi, pe străzile din Cluj, plimbându-se alături de alți 3 români.

Jean Claude Van Damme, filmat pe străzile orașului, într-o mașină, în timp ce îl asculta Tzanca Uraganu

Au apărut imagini incredibile cu Jean Claude Van Damme, în România. Mai exact, celebrul actor a fost filmat în timp ce se plimbă cu mașina prin Cliuj, alături de alți trei români.

Cei patru făceau turul orașului nu oricum, ci cu muzica dată la maxim pe ritmurile lui Tzancă Uraganu.

Van Damme cu prietenii sai
Van Damme cu prietenii sai

Lui Jean-Claude Van Damme îi plac manelele

Jean-Claude Van Damme a ajuns de curând în România, însă acomodarea se pare că s-a făcut mai repede decât se aștepta oricine. Astfel clijenii au avut posibilitatea să îl vadă pe starul de la Hollywood, într-o zi banală, ascultând manele alături de câțiva clujeni.

Grupul de clujeni, pomenindu-se în mașină cu Jean Claude Van Damme, nu au stat cu mâinile în sân, au scos telefoanele și le-a împărtățit prietenilor virtuali marea șmecherie.

Cei 3 tineri s-au înfrățit cu Van Damme

Aceștia s-au întrecut în făcut live-uri pe Facebook. Șoferul pare de-a dreptul uimit de prezența actorului în mașina sa, de parcă ar fi apărut din neant, iar oamenii din mediul online nu au ezitat să lase cele mai amuzante comentarii.

”Nu e șmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viață!”, a spus șoferul, foarte mândru de realizarea sa.

Jean Claude Van Damme nu vrea pe rețelele de socializare

De asemenea, văzând că este filmat, marele actor Jean Claude Van Damme i-a atras acestuia atenția, spunându-i că nu vrea să fie expus pe rețelele de socializare.

”No good for social network” ( Nu este OK pentru social media ), i-a spus Jean-Claude Van Damme partenerului de trafic.

Comentarii amuzante la postările companionilor lui Van Damme

”Băăăă, voi l-ați răpit pe Van Damme / Unde l-ați găsit, mă? Super, sunteți cei mai tari /Daaa, o să fiți istorie / Când se va trezi, vă va căuta pe fiecare în parte pentru ceea ce i-ați făcut / Nu pot să creeeed”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la postareările făcute de cei trei clujeni, alături de Jean Claude Van Damme.

În plus, la un moment dat, marele actor Jean Claude Van Damme și-a încordat mușchii și a început să danseze pe ritmurile lui Tzancă Uraganu, fiind ”măgulit” de vorbele noilor companioni, care îi repetau constant faptul că este cel mai bun actor de la Hollywood.

Urmăriți Impact.ro și pe