Cum arată sora lui Cabral. Vedeta TV a ținut-o ascunsă pe Artemis până acum

Iancu Andreea, Alexandru Puiu 12.10.2021, 14:11

Unul dintre prezentatorii apreciați din televiziunea românească este Cabral Ibacka. Vedeta de la Pro TV este o prezență energică, dar totodată discretă în privința vieții personale. De aceea, puțini cunosc cum arată sora lui Cabral, Artemis, dar și faptul că prezentatorul are mai mulți frați. Deloc celebră, în comparație cu fratele său mai mare, sora vedetei provine din cea de-a doua căsnicie a mamei lui Cabral, Angelica Boldea.

Cum arată Artemis, sora lui Cabral

Artemis Boldea este sora mai mică a lui Cabral, despre care puțini știu cum arată și dacă seamănă sau nu cu prezentatorul. Tânăra este o prezență extrem de discretă, de altfel la fel ca fratele său mai mare. În timp ce prezentatorul trăiește mai mult în lumina reflectoarelor, Artemis își organizează activitățile zilnice departe de camerele de filmat. Totuși, aceasta deține o funcție importantă, de director, al Fundației „Ciprian Marica”. De altfel, nici în mediul online sora lui Cabral nu este prea activă, prezentatorul având totuși mai multe postări care o înfățișează pe Artemis.

Relația dintre cei doi frați este una de apreciat. Aceștia se bucură de o prietenie frumoasă și petrec destul de mult timp împreună, atunci când au ocazia. De curând, prezentatorul de la Pro TV a postat o imagine cu sora sa, în care Artemis apare la cumpărături, alături de o pereche de încălțări inedite. Simpaticul Cabral nu a ezitat să nu glumească pe seama fotografiei și a postat o descriere amuzantă.

Artemis, sor’mea, mi-a găsit ceva de încălțat. Și eu când spun că nu-s singurul zdrăngănit din familie… spune lumea că exagerez, a scris prezentatorul.

Cum arată sora lui Cabral, Artemis
Artemis Boldea, sora lui Cabral Ibacka

Cabral are o relație minunată cu sora sa „E unul dintre cei mai mișto oameni”

Între Cabral și sora sa mai mică s-a legat o relație extrem de strânsă. Prezentatorul TV apreciază enorm de mult prezența surorii sale în viața lui și o consideră un om excepțional. Artemis este descrisă de către prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” de la Pro TV drept un om extraordinar, în ciuda remarcilor clasice de frate mai mare.

Ea e sormea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. Nu, nu-i ziua ei… doar mă lăudam și eu pe-aci… Pentru mine, e ziua ei în fiecare zi. O gagică așa mișto cum numai prin cărți din alea de dragoste se mai pomenește, a scris prezentatorul de la Pro TV în urmă cu ceva vreme pe rețelele de socializare.

Artemis nu este singurul frate al prezentatorului

Cabral Ibacka a povestit la un moment dat, pe blogul său, că sora sa a apărut în viața lui pe când el avea doar 6 ani. Artemis este sora mai mică din familie, de care prezentatorul este extrem de mândru. Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

O am în viața mea de la 6 ani. A venit, boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial, a mărturisit Cabral.

Pe de altă parte, Artemis nu este singurul frate al lui Cabral, prezentatorul având mai multe rude din partea tatălui său, Alexandre Ibacka, medic în Congo. Frații prezentatorului locuiesc în Africa, astfel că este destul de dificil ca aceștia să se întâlnească.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...