Imaginea care schimbă tot ce se știa despre relația dintre Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga. Telefonul surpriză din timpul partidei CFR Cluj – FCSB

Sorin Barbu 19.04.2022, 10:23
Imaginea care schimbă tot ce se știa despre relația dintre Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga. Telefonul surpriză din timpul partidei CFR Cluj – FCSB

Duelul dintre CFR Cluj și FCSB a avut parte de un moment ciudat, care pare copiat din comportamentul lui Gigi Becali, care de multe ori dictează prin telefon schimbările. Doar că de data aceasta, totul s-a întâmplat în tabăra campionilor. Cristi Panin a fost filmat vorbind la telefon, în timpul partidei, la doi pași de antrenorul Dan Petrescu.

Patronul formației CFR Cluj, bănuit că a încercat să-i dicteze schimbările lui Dan Petrescu, după modelul brevetat de Gigi Becali. Cum a reacționat antrenorul

Gigi Becali se implică foarte mult în activitatea de la FCSB. Dictează cine vine și cine pleacă la echipă, decide primul 11, iar în timpul partidei transmite și ce jucători să fie înlocuiți. Omul de afaceri a recunoscut că lucrurile stau așa, iar antrenorii care semnează contractul știu încă de la început cum se lucrează.

Dan Petrescu a spus mereu că nu ar accepta așa ceva, doar că în timpul confruntării CFR Cluj – FCSB, team managerul echipei a fost surprins vorbind la telefon. Era minutul 64 al partidei, când Panin a fost filmat cu telefon la ureche, ascultând cu interes ce îi spunea interlocutorul.

A fost foarte clar că a fost vorba de un mesaj al patronului Neluțu Varga, care, foarte probabil, își dorea un anumit fotbalist pe teren, dar nu se știe dacă „Bursucul” a și ascultat ordinul.

„Nu e treaba lui Panin să discute cu analistul. N-are nicio treabă cu analistul. Panin e pus acolo de cineva că să răspundă la telefon. Petrescu a făcut bine. L-a văzut şi răspunde să fii sănătos, eu îmi văd de treaba mea, după trebuie să discut cu cine am de discutat, pentru că nu mi se pare normal să văd aşa ceva.

Ce era să facă? Să se certe cu Panin, să ia telefonul, să arunce telefonul? Nu se poate aşa ceva. Dacă oamenii ăştia sunt acolo doar ca să răspundă la telefon, e păcat”, a răbufnit specialistul Orange Sport, Basarab Panduru.

Captură Orange Sport

Fostul internațional este convins că Dan Petrescu nu s-a lăsat influențat de mesajul din tribune.

„Eu cred că lui Petrescu i se întâmplă pentru prima dată şi apoi a avut o discuţie şi nu cred că îl vom mai vedea vreodată pe Panin vorbind la telefon cât e Petrescu acolo”, a declarat expertul Orange Sport.

Gigi Becali l-a sunat pe antrenorul Mihai Stoichiță în timpul meciului

Basarab Panduru și-a adus aminte de telefonul pe care l-a dat Gigi Becali pe banca formației FCSB, acum aproape 10 ani. Antrenor era Mihai Stoichiță

„Acolo a zis Stoichiţă: «Bă, sună-mă pe mine,că poate ăla nu îmi zice ce trebuie. Sună-mă direct, că măcar ştim o treabă. Poate îl bag pe altul şi mă cerţi pe mine, aşa sună-mă pe mine direct că pierdem timpul ce să ne mai ascundem»”, a mai spus Basarab Panduru.

CFR Cluj a pierdut cu 1-0 duelul cu FCSB, după golul înscris de Octavian Popescu. Trupa lui Dan Petrescu este în continuare pe primul loc și are două puncte mai mult decât FCSB și șase puncte peste CS Universitatea Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe