Ce note au luat Alexia Eram și Mario Fresh la Bacalaureat. Fiica Andreei Esca se mândrește cu această performanță

Andrei Cezar 19.06.2020, 11:16

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh sunt împreună de câțiva ani de zile, de pe vremea când erau la liceu. Cei doi au trăit emoțiile examenului de Bacalaureat împreună. Și dacă pentru Alexia, examenul maturității s-a dovedit a fi floare la ureche, obținând o notă foarte mare, nu același lucru putem spune despre iubitul ei, care era cât pe ce să nu-l promoveze.

Ce note au luat Alexia Eram și Mario Fresh la Bacalaureat

În 2018, cei doi iubiți au avut de înfruntat împreună emoțiile examenului de Bacalaureat. Fostă elevă a Liceului Francez Anna de Noailles din Capitală, Alexia Eram a fost nevoită să susțină o sesiune specială, în care și-a testat cunoștințele la nu mai puțin de 13 materii. Chiar și în aceste condiții fiica Andreei Esca a dat dovadă de o bună pregătire și a obținut la BAC media generală 9,97.

În schimb, iubitul ei, Mario Fresh, nu s-a străduit prea mult cu învățătura, dovadă fiind notele foarte mici la două dintre probele pe care le-a susținut. A fost chiar la un pas să nu promoveze. A luat 5,4 la Limba și Literatura Română, 5,6 la Istorie și 8,4 la Logică.

Ce note au luat Alexia Eram și Mario Fresh la Bacalaureat. Fiica Andreei Esca se mândrește cu această performanță
Ce note au luat Alexia Eram și Mario Fresh la Bacalaureat. Fiica Andreei Esca se mândrește cu această performanță

Câți bani câștigă Mario Fresh

Chiar dacă notele obținute la Bacalaureat nu au fost deloc grozave, Mario Fresh și-a văzut de cariera muzicală, din care a câștigat bani frumoși.

Cu toate că la început a fost sub ”aripa” lui Alex Velea, acesta din urmă fiind cel care l-a făcut cunoscut pe mai tânărul său prieten, Mario Fresh a dorit să fie independent financiar.

Astfel, în 2019 și-a înființat firma „Mario Fresh Music SRL”, iar conform rezultatelor de la Ministerul de Finanțe, societatea comercială a avut un profit net excelent pentru un prim an deactivitate.

Potrivit WOWbiz.ro, iubitul Alexiei Eram a câștigat aproximativ 40.000 de euro anul trecut, mai exact 198.908 de lei.

Spre comparație, compania lui Alex Velea, ”Golden Boy Society”, a înregistrat, în anul 2018, un profit net de 383.896 lei.

Urmăriți Impact.ro și pe