Imagine rară cu Dana Budeanu într-o ipostază îndrăzneață. Cum s-a pozat lângă bradul de Crăciun, ținuta a lăsat multe la vedere. Foto

Andrei Simion 26.12.2022, 13:41

Dana Budeanu a apărut într-o ipostază îndrăzneață pe rețelele sociale, de Crăciun. Vedeta a făcut o fotografie nonconformistă lângă brad. Ținuta pe care a purtat-o creatoarea de modă a lăsat multe la vedere.

Dana Budeanu, fotografie îndrăzneață lângă brad

Dana Budeanu le-a urat „Crăciun fericit” internauților care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale, în stilul caracteristic. Vedeta a publicat o imagine alb-negru în care apare în fața unui brad de Crăciun îmbrăcată cu un top scurt din dantelă.

Înainte de a publica această imagine, Dana Budeanu i-a ridiculizat pe bărbații care fac poze de Crăciun îmbrăcați în pijama.

„Crăciun fericit! Mafioții care are pulover cu ren, care papă sarmale decât de la mami, care bea ciocolată caldă, care a făcut poză în pijama! Dănuța e alături de voi”, a scris Dana Budeanu.

Dana Budeanu, reactie furibunda dupa ce parintii ei au primit facturi imense
Dana Budeanu

Ce mănâncă Dana Budeanu de Sărbători

De asemenea, Dana Budeanu a publicat imagini prin care a dezvăluit ce mănâncă de Sărbători. Într-una dintre acestea apare un desert cu fructe, iar în alta apare un tort. „Doar prințesele mănâncă sarmale”, a scris vedeta în descrierea uneia dintre fotografii.

„Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc. Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să trag de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea,

pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a dezvăluit anterior vedeta.

Dana Budeanu a mai spus că obișnuiește să mănânce foarte multă ciocolată și să bea Cola și energizante. Creatoarea de modă a precizat că deși mănâncă foarte rar carne, pentru că nu îi place, nu poate trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant.

Urmăriți Impact.ro și pe