Imagine rară cu Adriana Iliescu în tinerețe. Cum arăta cea mai în vârstă mamă din România înainte să devină celebră. Foto

Badea Violeta 12.10.2022, 10:48

Cine nu a auzit de Adriana Iliescu? În vârstă de 84 de ani, aceasta a devenit cunoscută în anul 2005, atunci când a născut-o pe Eliza. Astfel, Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din România. Însă, puțină lume știe cum arăta femeia în tinerețe. Fotografia cu ea a fost făcută publică abia acum!

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe

Adriana Iliescu a devenit mamă la 67 de ani, o adevărată premieră în România. Se întâmpla în 2005, atunci când femeia a adus-o pe lume pe Eliza. La vremea aceea, Adriana Iliescu a apărut pe prima pagină a ziarelor, iar televiziunile au asaltat-o.

Astfel, s-a aflat că cea mai bătrână mamă din țara noastră a fost profesoară universitară de literatura română. În tinerețe, femeia și-a dorit foarte mullt copii, însă norocul nu a fost de partea ei, chiar dacă s-a căsătorit şi a rămas însărcinată.

Din motive medicale, Adriana Iliescu nu a putut păstra copilul. „Vreti sa scoateti un copil cocosat, stramb? Ce vreti sa faceti?!”, i-au spus medicii, potrivit revistei QBebe.

„În plus, din cauza TBC-ului, m-aș fi decalcifiat foarte tare. Și tatăl meu a avut TBC, era o boală rușinoasă pe vremuri, aproape nevindecabilă.

Am avut norocul că am prins penicilina și ne-am salvat. TBC-ul a făcut multe victime: Balcescu, Filimon, familii întregi de scriitori, muzicien.”, povestea ea într-un interviu acordat publicației respective.

Citește și Ce i-a spus Adriana Iliescu fetei sale despre tatăl ei. Eliza, suferinţă fără margini: „A plâns”!

Adriana Iliescu tanara 1
Adriana Iliescu, superba in tinerete

Adriana Iliescu a frânt inimi în tinerețe

După ce a pierdut copilul, Adriana Iliescu a divorțat, însă nu acesta a fost motivul. Cea mai bătrână mama din România a preferat să pună familia pe locul doi și să se concentreze mai mult pe carieră.

Mai târziu, în anul 1995,  Adriana Iliescu a urmat un tratament hormonal, apoi a recurs la fertilizare. În anul 2004, femeia a rămas însărcinată cu tripleți, dar doar Eliza a reușit să supraviețuiască.

Acum, copilul are 17 ani și este extrem de inteligent. Eliza a absolvit liceul cu o medie generală de peste 9.50 și s-a înscris la două facultăți, cea de Litere și cea de Științe Umane.

Citește și Fiica Adrianei Iliescu, decizie neașteptată după admiterea la facultate. Eliza și-a schimbat complet planurile inițiale (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...