Imagine rară cu Adriana Iliescu în tinerețe. Cum arăta cea mai în vârstă mamă din România înainte să devină celebră. Foto

Badea Violeta 12.10.2022, 10:48

Cine nu a auzit de Adriana Iliescu? În vârstă de 84 de ani, aceasta a devenit cunoscută în anul 2005, atunci când a născut-o pe Eliza. Astfel, Adriana Iliescu a devenit cea mai bătrână mamă din România. Însă, puțină lume știe cum arăta femeia în tinerețe. Fotografia cu ea a fost făcută publică abia acum!

Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe

Adriana Iliescu a devenit mamă la 67 de ani, o adevărată premieră în România. Se întâmpla în 2005, atunci când femeia a adus-o pe lume pe Eliza. La vremea aceea, Adriana Iliescu a apărut pe prima pagină a ziarelor, iar televiziunile au asaltat-o.

Astfel, s-a aflat că cea mai bătrână mamă din țara noastră a fost profesoară universitară de literatura română. În tinerețe, femeia și-a dorit foarte mullt copii, însă norocul nu a fost de partea ei, chiar dacă s-a căsătorit şi a rămas însărcinată.

Din motive medicale, Adriana Iliescu nu a putut păstra copilul. „Vreti sa scoateti un copil cocosat, stramb? Ce vreti sa faceti?!”, i-au spus medicii, potrivit revistei QBebe.

„În plus, din cauza TBC-ului, m-aș fi decalcifiat foarte tare. Și tatăl meu a avut TBC, era o boală rușinoasă pe vremuri, aproape nevindecabilă.

Am avut norocul că am prins penicilina și ne-am salvat. TBC-ul a făcut multe victime: Balcescu, Filimon, familii întregi de scriitori, muzicien.”, povestea ea într-un interviu acordat publicației respective.

Citește și Ce i-a spus Adriana Iliescu fetei sale despre tatăl ei. Eliza, suferinţă fără margini: „A plâns”!

Adriana Iliescu tanara 1
Adriana Iliescu, superba in tinerete

Adriana Iliescu a frânt inimi în tinerețe

După ce a pierdut copilul, Adriana Iliescu a divorțat, însă nu acesta a fost motivul. Cea mai bătrână mama din România a preferat să pună familia pe locul doi și să se concentreze mai mult pe carieră.

Mai târziu, în anul 1995,  Adriana Iliescu a urmat un tratament hormonal, apoi a recurs la fertilizare. În anul 2004, femeia a rămas însărcinată cu tripleți, dar doar Eliza a reușit să supraviețuiască.

Acum, copilul are 17 ani și este extrem de inteligent. Eliza a absolvit liceul cu o medie generală de peste 9.50 și s-a înscris la două facultăți, cea de Litere și cea de Științe Umane.

Citește și Fiica Adrianei Iliescu, decizie neașteptată după admiterea la facultate. Eliza și-a schimbat complet planurile inițiale (Exclusiv)!

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...