Imagine rară cu Adela Popescu și tatăl ei. Cum au fost surprinși cei doi la mare. Fanii vedetei PRO TV au reacționat imediat

Iancu Andreea / 06.08.2020, 18:37
Imagine rară cu Adela Popescu și tatăl ei. Cum au fost surprinși cei doi la mare. Fanii vedetei PRO TV au reacționat imediat

Adela Popescu este o familistă convinsă. Vedeta de la Pro TV se bucură de un soț iubitor, în persoana lui Radu Vâlcan, dar și de cei doi micuți ai cuplului, Alexandru și Andrei. Totuși, Adela nu își neglijează originile și are o relație minunată și cu părinții săi. Bunicii celor doi băieți ai Adelei și lui Radu sunt prezenți mereu în viața micuților. Chiar și în concediu, la mare. Cu această ocazie, tatăl și fiica, s-au imortalizat într-o imagine rară.

Adela, alături de tatăl ei, într-o ipostază lăudată de fani

Anotimpul verii îmbie vedetele la vacanță. Deși pandemia a schimbat planurile multora, Adela și familia sa nu au renunțat la obiceiul de a petrece concediul peste hotare. Astfel, cu bagajele făcute și cu gașca reunită, Adela și Radu Vâlcan au pornit spre Grecia. Frumoasa prezentatoare de la “Vorbește lumea” nu și-a uitat părinții și i-a invitat și pe ei în mica escapadă.

Totodată, fanii au putut admira peisajele minunate ale Greciei prin postările zilnice ale vedetei. Însă cea mai recentă postare a atras atenția urmăritorilor. Adela a publicat o imagine în care apare alături de tatăl său, pe plajă.

“Și totuși… cât de frumoasă este această imagine?”, este mesajul care însoțește postarea vedetei.

Adela, alături de tatăl său, în concediu în Grecia Foto - Instagram
Adela, alături de tatăl său, în concediu în Grecia
Foto – Instagram

Reacția fanilor la vederea imaginii

Se știe că Adela Popescu este mândră de Șușani, locul în care a copilărit. Ea obișnuiește să povestească adesea întâmplări de când era micuță, incluzându-i și pe părinții ei de fiecare dată în istorisiri.

“Îmi e dor să facă tată focul în sobă și mami să mă cheme la masă…”, mărturisea nu demult vedeta.

Cu așa părinți minunați nu ai cum să nu te mândrești. Iar imaginea alături de tatăl său nu a putut fi trecută cu vederea de fanii vedetei. Mii de aprecieri și sute de comentarii a strâns Adela la postarea în care apare alături de tatăl său.

„Doamne ajută să îi țină sănătoși să te bucuri de familia ta frumoasă”, “Da, sunteți minunați, îmi place mult de tine, Adela, ma uit la story-urile tale care emana chiar realitatea a ceea ce ești, ce sunteți voi ca familie”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI