Imagine nemaivăzută cu părinții Andreei Marin! Vedeta a transmis un mesaj răvășitor

Redacția IMPACT 09.03.2020, 13:16
Imagine nemaivăzută cu părinții Andreei Marin! Vedeta a transmis un mesaj răvășitor

Andreea Marin a făcut publică o fotografie rară cu părinții ei. Vedeta a emoționat cu ocazia zilei de 8 Martie, mai ales că nu se știu foarte multe detalii despre aceștia. Mai mult, aceasta a suferit foarte mult la pierderea tatălul său, din urmă cu mai mulți ani. De aceea, se implică în foarte multe campanii de sănătate, prin care să își facă publicul să conștientizeze riscurile.

Imagine nemaivăzută cu părinții Andreei Marin! Vedeta a transmis un mesaj răvășitor

În urmă cu doar o zi, fosta prezentatoare de televiziune a surprins, printr-o imagine cu părinții săi. În respectiva fotografie, ambii apar foarte fericiți și mama vedetei abia primise un buchet cu flori. În acest mod, Andreea Marin a dezvăluit că florile preferate ale acesteia au fost Violeta, numele purtat de mama vedetei, dar și de fiica ei. Se pare că reprezintă și motivul pentru care aceasta a dorit ca fiica ei și a lui Ștefan Bănică să fie botezată cu acest nume. La fel, și Andreea Marin mai poartă numele special de Violeta.

Nu mulți dintre fanii acesteia știu că Andreea Marin a rămas orfana de mamă, la vârsta de doar 9 ani. Femeia a murit în mod fulgerător, în urma unui accident de mașină, în anul 1984. Lovitura imensă suferită i-a rămas în suflet multă vreme, iar în urmă cu patru ani, aceasta și-a pierdut și tatăl, din pricina unui stop cardiac.

„Pentru mine, Martie are chipul părinților mei. Ziua mamei, apropiata de ziua de naștere a tatălui meu, motiv de fericire deplina în copilăria mea. Violetele au ramas florile noastre, purtam numele lor din mama-n fiica in familia noastră : Violeta – mama, Andreea Violeta – eu, Ana Violeta – fiica mea. Martie e emoție, dor, nostalgie, sentiment pur pentru inima mea… La mulți ani, femei dragi, oriunde v-ați afla!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram.

Imagine nemaivăzută cu părinții Andreei Marin! Vedeta a transmis un mesaj răvășitor
Andreea Marin a postat o imagine emoționantă cu părinții ei, pe Instagram, de 8 Martie

Cum și-o amintește Andreea Marin pe mama ei, Violeta

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, povestea Andreea Marin, despre amintirea mamei ei, într-un interviu, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe