Câți lei încasa, de fapt, Andreea Marin de la TVR 1 atunci când modera Surprize, Surprize

Daria Petrescu 03.03.2020, 16:53
Câți lei încasa, de fapt, Andreea Marin de la TVR 1 atunci când modera Surprize, Surprize

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. A devenit cunoscută odată cu emisiunea „Surprize, surprize!”, de la TVR, iar de atunci a rămas o prezență constantă în showbiz. Ani la rând, mulți s-au întrebat câți le încasa, de fapt, Andreea Marin atunci când modera Surprize, Surprize, iar recent aceasta a vorbit despre această perioadă.

Ce salariu avea Andreea Marin la Surprize, Surprize

Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1 cu emisiunea „Surprize, surprize!”,  pe care a moderat-o de la vârsta de 24 de ani și de la care s-a retras în 2008.

Deşi toată lumea credea că „Zâna” încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit că la început şefii nu au fost foarte generoşi cu ea. Prezentatoarea a povestit ce îşi permitea să-şi cumpere cu banii pe care îi lua la debutul ei în televiziune.

„Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune”, a povestit Andreea Marin, potrivit Playtech.

Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1
Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri”, declara artista.

Dezvăluie că a avut probleme de sănătate

Fosta prezentatoare este adepta unui stil de viață sănătos și de aceea își dorește să le transmită și altora din secretele descoperite de ea. Andreea Marin ascunde o suferință cumplită, pentru că în anul 2016 și-a pierdut tatăl în urma unui infarct.

„Până la urmă, fiecare om îşi alege misiunile în care simte să se implice. Eu am avut probleme de sănătate, serioase la un moment dat. Unele dintre ele au fost tratate în afara ţării şi nu acasă.

Lucrul acesta m-a durut pentru că îmi doresc să existe soluţie pentru orice la noi acasă, când vine vorba de sănătate. Aşa a început să crească în mine acea dorinţă de căutare şi apoi misiunea mea de a scoate la lumină oamenii buni din medicina românească ce au idei îndrăzneţe pe care vor să le pună în practică.”, povestea Andreea Marin, potrivit okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe