Imagine de senzație cu Antonia în valurile mării! Cum arată artista în costum de baie, după 3 nașteri

Elena Avramescu 21.08.2020, 08:43
Imagine de senzație cu Antonia în valurile mării! Cum arată artista în costum de baie, după 3 nașteri

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Și pe bună dreptate. O recunoști dintr-o mie după trăsăturile specifice feței, care au clasat-o în topul celor mai frumoase femei din lume în mai mulți ani.

Imagine de senzație cu Antonia în valurile mării

Ca să nu mai punem la socoteală că Antonia a născut de trei ori și are un trup de zeiță, la care multe femei visează. În mod clar, duce un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată și mult sport, însă și genetica a fost de partea ei, fiindcă întreaga sa familie arată ca dintr-un pictorial.

Recent, frumoasa artistă a fost pentru câteva zile la mare, într-o mică vacanță, pentru a profita de zilele călduroase și vremea plăcută. Și pentru că își ține mereu fanii la curent cu toate activitățile sale, Antonia a postat mai multe poze de la plajă, care au încins atmosfera.

Imagine de senzație cu Antonia în valurile mării
Antonia are trup de zeiță după 3 nașteri

În pozele postate pe contul ei de Instagram o putem vedea într-un costum de baie minuscul, alb, compus din două piese, extrem de decupat, care i-au scos în evidență toate formele…și atuurile. S-a pozat provocator și a încins imaginația bărbaților. După cum era de așteptat, fanii n-au stat pe gânduri și i-au lăsat comentarii de apreciere.

“Superba, modesta, OM. Te felicit pentru ceea ce esti, pentru alegerea pe care ai facut-o ( Alex), pentru frumoasa familie pe care o ai. Sa auzim numai de bine”, “Zici ca e meduza”, “Ayayayayayayyy mamacitaaaa???”, “O femeie frumoasă! Felicitări❤️”, “Superba esti?”, “♥️ Esti cea mai frumoasa femeie din Romania???!!”, “Femeie perfecta!! ?”, Omg ??? Esti absolut superba ?”, “Hotter than the sun! ❤️?❤️?❤️”, “Zeița frumusetii?❤”, “❤️❤️❤️?????? The Jennifer Lopez Of Romania”, “Cele mai frumoase romance ever! Antonia si @misha.is.me ?.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI