Antonia, sărut cu un bărbat însurat? Adevărul despre anunțul șocant

Iancu Andreea 14.08.2020, 15:39
Antonia, sărut cu un bărbat însurat? Adevărul despre anunțul șocant

Frumoasa cântăreață, Antonia, a fost la un pas de un gest inedit. Vedeta a fost aproape de un sărut cu un bărbat însurat. Iată cum s-a ajuns la această situație neașteptată.

Adevărul despre sărutul cu bărbatul însurat

Deși formează o familie de invidiat alături de iubitul său, Alex Velea, Antonia este o femeie extrem de dorită. Mulți bărbați și-ar dori să o aibă alături pe frumoasa cântăreață. Printre ei se pare că se numără și Mihai Bobonete. Gazda emisiunii Falsez pentru tine, de la Pro Tv, i-a bătut artistei un apropo inedit.

Prezentă în calitate de invitat la emisiunea de divertisment, Antonia a primit indicații de la început. Mihai Bobonete, glumeț din fire și „foarte” însurat, i-a spus Antoniei că vor trebui să aibă un sărut împreună.

”Emisiunea aceasta e în felul următor: stăm noi doi, așa, și mai vorbim, mai vedem care-i treaba. Prima rundă se numește > pentru că publicul va rămâne tablou la un sărut care va trebui să dureze, între noi doi, mai mult de un minut”.

Reacția vedetei la auzul acestei propuneri va putea fi urmărită abia mâine seară, de la ora 23:00, la Pro TV, în emisiunea Falsez pentru tine.

Cântăreața a fost invitată în emisiunea Falsez pentru tine, de la Pro TV
Cântăreața a fost invitată în emisiunea Falsez pentru tine, de la Pro TV

Antonia, o iubită fidelă

Și cum o propunere nu vine niciodată singură, se pare că show-ul ce o va avea drept invitată pe Antonia se anunță extrem de siropos. Unul dintre concurenți, după eliminare, îi va face și el o propunere artistei. Totuși, Antonia s-a grăbit să îi răspundă acestuia, dovedind că este o iubită fidelă.

”Îmi pare rău că am fost eliminat pentru că mă gândeam ca la final să-i dovedesc Antoniei că-s mai bun decât Alex Velea!”, în timp ce aceasta îi va replica: ”N-ai cum! Niciodată!”.

Mâine seară, de la ora 23.00, Antonia încearcă să-și dea seama câți dintre cei opt concurenți cântă și câți sunt afoni în show-ul Falsez pentru tine. Ajutată de Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, artista va trebui să-i deosebească pe concurenții din singura competiție muzicală unde vocea nu e obligatorie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...