Imagine de milioane. Mircea Lucescu și Ion Țiriac au văzut finala Champions League, pe stadionul din Paris, alături de legendarul brazilian Ronaldo

Sorin Barbu 29.05.2022, 01:46
Imagine de milioane. Mircea Lucescu și Ion Țiriac au văzut finala Champions League, pe stadionul din Paris, alături de legendarul brazilian Ronaldo

Liverpool – Real Madrid, finala Champions League, a avut o mulțime de invitați de seamă. Fanii de la stadion i-au văzut pe Zinedine Zidane, Raul și Rafa Nadal, iar cei care au urmărit meciul din fața televizorului au avut supriza să descopere în tribună și doi români: Mircea Lucescu și Ion Țiriac.

Mircea Lucescu și Ion Țiriac, în tribune la finala Champions League

Meciul Liverpool – Real Madrid a început cu o întârziere de 36 de minute, după ce, din cauza problemelor organizatorice, fanii „cormoranilor” au intrat foarte greu pe stadion. Așa se face că toate vedetele care au fost pe stadion au trebuit să aștepte ca toate aceste greutăți să fie depășite.

În timpul transmiunii directe, regizorul ne-a oferit o surpriză și i-am văzut pe antrenorul Mircea Lucescu și fostul jucător de tenis Ion Țiriac. Lângă ei se afla brazilianul Ronaldo, un prosper om de afaceri și patronul clubului de fotbal Real Valladolid. Toți au aplaudat victoria lui Real Madrid care a câștigat după golul lui Vinicius.

A fost al patrulea trofeu UEFA Champions League câștigat de antrenorul Carlo Ancelotti.

„Nu-mi vine să cred. Am avut un sezon fantastic. Ne-am descurcat foarte bine. A fost un meci dificil și am suferit mult, cu atât mai mult în prima repriză. Până la urmă cred că am meritat să câștigăm această competiție.

Suntem cu adevărat fericiți. Ce pot să spun? Nu pot să spun mai multe. Sunt un om record. Am avut noroc să vin aici anul trecut și să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate și caracter mental.

Sezonul a fost de top. Cred că am trecut prin meciuri foarte dificile. Suporterii ne-au ajutat foarte mult în ultimul meci. Ne-au ajutat în această seară. Suntem fericiți și ei sunt fericiți”, a spus Ancelotti după meci.

Antrenorul italian este primul care reușește să își treacă în palmares cinci finale ale celei mai importante competiții europene intercluburi. Tehnicianul Realului i-a depășit astfel pe Sir Alex Ferguson, Marcelo Lippi sau Jurgen Klopp, care au fiecare câte patru finale disputate.

Urmăriți Impact.ro și pe