Ilinca Vandici îşi schimbă meseria? Ce vrea să facă vedeta de la Kanal D: „Nu mai vin la emisiune”

Iancu Andreea, George Capoeanu 26.05.2021, 16:19

Ilinca Vandici este cunoscută pentru faptul că prezintă celebra emisiune „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, însă vedeta pare să fie pregătită de un nou traseu în carieră după ce a dezvăluit că își schimbă meseria. Frumoasa prezentatoare are planuri importante, pe care le-a recunoscut recent, în emisiunea Teo Show. Deși este o prezență extrem de apreciată pe micul ecran, Ilinca ar putea cu ușurință să se orienteze către o altă meserie.

Ilinca Vandici își schimbă meseria? Ce spune vedeta Kanal D despre noua profesie

Fanii „Bravo, ai stil!” așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon al emisiunii concurs, însă prezentatoarea show-ului de la Kanal D îi surprinde cu o nouă veste. Ilinca Vandici a anunțat că își schimbă meseria. După ce admiratorii săi s-au mutat în mediul online, pandemia afectându-i o parte dintre proiectele în care era implicată, vedeta a reușit să își creeze o comunitate frumoasă pe rețelele de socializare. Astfel, aceasta obișnuiește să împărtășească adesea fragmente din activitățile sale zilnice pe contul său de Instagram.

Pe de altă parte, prezența sa ca moderator în platoul emisiunii cu care ne-a obișnuit este una de neînlocuit. Frumoasa vedetă a dezvăluit însă în cadrul Teo Show că are și o altă profesie, pe care o ia foarte în serios. În așteptarea noului sezon de „Bravo, ai stil! Celebrities”, Ilinca Vandici recunoaște cu ce se ocupă de fapt.

Ilinca Vandici a recunoscut că își schimbă meseria
Ce profesie mai are prezentatoarea de la Kanal D

„Nu mai vin la emisiune”

Pentru că și ea a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, Ilinca este tot mai mult îndreptată către susținerea tinerelor cupluri care pornesc pe drumul familiei. Astfel, vedeta de la Kanal D a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că renunță la emisiunea care a consacrat-o. Aceasta este nasă de profesie, având la activ cinci cupluri de fini și șase copii botezați. Ilinca Vandici a mărturisit că este o persoană implicată în viața finilor săi, pe care încearcă să îi îndrume cât de mult cu putință pe o cale corectă în viață.

Aţi aflat şi voi că îmi schimb profesia?! Gata, nu mai vin la emisiune. Nu, glumesc! Se pare că sunt naşă de meserie. Sunt naşă pentru cinci cupluri, mai am încă un eveniment în curând. În plus, am botezat vreo şase copii. Sunt foarte implicată, stau de vorbă foarte mult cu finii. Îmi place să fiu şi pe partea spirituală implicată, îi duc la împărtăşit pe cei mici, a povestit Ilinca Vandici, la Teo Show.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...