Ilinca Vandici face furori pe plajă. Cum arată vedeta în costum de baie

Ana Ionescu 18.05.2021, 13:13

Ilinca Vandici arată mai bine ca niciodată. Dacă multe dintre vedetele autohtone s-au plâns că au acumulat kilograme în perioada pandemiei, prezentatoarea TV Ilinca Vandici face furori pe plajele din străinătate în costum de baie.

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie. Fanii au complimentat-o

Realizatoarea TV a fugit de restricțiile din România și a petrecut clipe de vis în mai multe vacanţe alături de soțul său. Vedeta și-a ținut la curent fanii de pe rețelele de socializare cu tot ce a făcut prin excursiile sale în destinații exotice. Toată lumea a fost însă atrasă de trupul perfect pe care l-a afișat prezentatoarea de la Kanal D în costum de baie.

Are o siluetă impecabilă, la care orice femeie visează și se mândrește cu formele sale perfecte. Totuși, Ilinca Vandici face sacrificii mari pentru a arăta atât de bine. Este foarte atentă la alimentație și a eliminat din meniul său mai multe produse. Ea mănâncă în general iaurturi degresate, omletă din albuş de ou la micul dejun, dar şi multe legume crude. La prânz servește salate, peşte sau legume la grătar.

„Eu mănânc morcovi atunci când stau la televizor şi văd un film sau o emisiune preferată. Dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţîn, mănânc, dar puţîn. Una-dpuă linguriţe de prăjitură, îngheţată… sau din ce mi-e poftă. Dar doar gust, atât. De vreo trei ani am 54 de kilograme şi mă menţin. M-am apucat de acest stil de viaţă acum cinci ani pentru că mă îngrăşasem la un moment dat şi începusem să fac aripioare. Am renunţat la pâine, la dulciuri şi paste făinoase. Mănânc o dată la două săptămâni, spre exemplu, o felie de pâine cu vinete… pentru că-mi plac foarte mult. De abia acum, după cinci ani, pot spune că sunt mulţumită şi că rezultatele se văd”, declara Ilinca Vandici în anul 2016.

Ilinca Vandici face furori pe plaja. Cum arata vedeta in costum de baie6
Ilinca Vandici face furori pe plaja in costum de baie. Are o silueta impecabila

Cine este soțul Ilincăi Vandici și cum l-a cunoscut

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu, un tânăr care deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar. Cei doi au împreună un băiețel, Zian, care a venit pe lume în vara anului 2017. S-au cunoscut întâmplător, iar Ilinca a mărturisit că a fost impresionată de soțul său încă de la prima vedere.

”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa. Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a povestit Ilinca Vandici despre începutul relației sale cu Andrei Neacșu.

Urmăriți Impact.ro și pe