FOTO EXCLUSIV

Locul neaşteptat în care au fost văzuţi Ilie şi Ioana Năstase. Cei prezenţi au crezut că nu văd bine. Imaginile vorbesc de la sine FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 19.01.2022, 12:08

Au ales să lase certurile și problemele în trecut și să meargă mai departe tot împreună. Echipa de paparazzi Impact.ro i-a surprins pe Ilie și Ioana Năstase într-un loc cu totul neașteptat. Imaginile, obținute în exclusivitate de fotoreporterii redacției, spun multe despre celebrul cuplu.

Ilie și Ioana Năstase au fost surprinși într-un loc neașteptat

După un an 2021 ce i-a pus de multe ori în situații dificile, de la certuri, scandaluri, la infectarea fostului star al tenisului mondial cu Covid-19, Ilie și Ioana Năstase par că au decis să lase problemele ce i-au dus în pragul divorțului în trecut și să se bucure din plin de fiecare moment petrecut împreună.

Cu toate că, pentru ei, banii nu sunt o problemă, cei doi putând să își transforme aproape orice moft sau dorință în realitate, cuplul a demonstrat recent că nu ai nevoie de o avere pentru a te simți bine în compania partnerului de viață.

Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro i-a surprins pe cei doi într-un loc neașteptat. Sunt obișnuiți cu destinații de lux, hoteluri fabuloase și restaurante pretențioase, dar asta nu înseamnă că nu se pot relaxa și într-un local pentru „oameni normali”. Cuplul a fost fotografiat ieșind din mașină și intrând într-un restaurant accesibil oricărui buzunar – la „Nea Mitică”. Evident, cei doi erau îmbrăcați exemplar. Ioana Năstase a ales o ținută neagră cu un palton și cizme bej, în timp ce pata de culoare aleasă de Ilie Năstase a fost o eșarfă roz.

Locul neaşteptat în care au fost văzuţi Ilie şi Ioana Năstase. Cei prezenţi au crezut că nu văd bine. Imaginile vorbesc de la sine FOTO EXCLUSIV
Ioana Nastase Ilie Nastase

Vacanță parcă desprinsă din povești

De Crăciun, Ilie Năstase nu a ratat ocazia de a-și surprinde soția și a închiriat o cabană în Gura Humorului, unde au plecat împreună într-o escapadă romantică.

„Am închiriat această cabană pe la începutul toamnei, neștiind ce ne vor aduce zilele sfârșitului de an.

În cele din urmă s-a dovedit a fi fost o soluție inspirată, fiindcă și eu, și Ilie vrem să ne relaxăm, să ne rupem într-un fel de lume și de toată agitația asta din jur, care poate ne-a isterizat pe cei mai mulți dintre noi mai mult decât era cazul.

Dacă e să-mi doresc ceva, acum, la finele anului, e un pic de liniște, un pic de relaxare și de întoarcere asupra celor prin care am trecut în acest an și pentru a vedea împreună ce este de făcut pentru zilele ce vor veni!”, a declarat Ioana Năstase pentru Playtech.ro.

În vârstă de 75 de ani, Ilie Năstase a fost depistat pozitiv cu Covid-19 la sfârșitul anului 2021 și a petrecut mai bine de o săptămână internat la Spitalul „Matei Balș” din Capitală. Fostul sportiv a declarat că a dezvoltat o formă ușoară a bolii, iar principalul motiv pentru care starea sa a fost una bună este acela că s-a vaccinat în prealabil.

Urmăriți Impact.ro și pe