Ilie Năstase și Ion Țiriac au rupt prietenia? Nasty a fost dat afară din apartamentul de lux pus la dispoziție de miliardar

Andra Daoud 04.08.2022, 15:05
Ilie Năstase și Ion Țiriac au rupt prietenia? Nasty a fost dat afară din apartamentul de lux pus la dispoziție de miliardar

Pe Ilie Năstase și Ion Țiriac îi leagă o prietenie de zeci de ani, însă lucrurile par să se fi schimbat în ultima vreme. Seara trecută, Ilie Năstase a fost nevoit să părăsească apartamentul din complexul rezidențial deținut de Ion Țiriac, în care locuia de aproximativ doi ani. De la ce ar fi pornit totul și care a fost motivul pentru care Nasty nu mai poate locui acolo.

Ilie Năstase a evacuat apartamentul pus la dispoziție de Ion Țiriac

În urmă cu aproximativ doi ani, după ce Ilie Năstase și-a vândut vila din cartierul Primăverii și s-a mutat într-un apartament din zona de nord a Capitalei, situat în cartierul pe care îl deține Ion Țiriac. Nasty a locuit acolo până miercuri seara, când și-a luat bagajele și a eliberat locuința, potrivit Prosport. Fostul număr 1 mondial locuia acolo cu chirie, însă acum s-a mutat la aproximativ un kilometru depărtare, mai aproape de Grădina Zoologică Băneasa.

În ciuda faptului că Ilie Năstase plătea o sumă simbolică, mult mai puțin decât ar fi valorat chiria, în virtutea faptului că era prieten de o viață cu Ion Țiriac, se pare că Nasty nu și-ar fi respectat alte îndatoriri de chiriaș.

Potrivit aceleiași surse, Năstase ar fi acumulat datorii destul de mari la întreținere și, în luna în care i-a expirat contractul de închiriere, angajații complexului nu au fost de acord să îl mai prelungească, deși Năstase ar fi dorit să rămână în continuare acolo, așa că a fost nevoit să se mute.

„A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, s-a rezumat a preciza Ilie Năstase pentru sursa citată.

Ilie Nastase si Ion Tiriac au rupt prietenia Nasty a fost dat afara din apartamentul de lux pus la dispozitie de miliardar
Complexul de lux in care locuia Ilie Nastase pana ieri

Ce ar fi cauzat ruptura dintre Năstase și Țiriac

Decizia de a nu-i prelungi contractul de închiriere nu putea fi luată fără acordul lui Ion Țiriac, care deține complexul. Pe cei doi foști tenismeni îi leagă o prietenie de peste jumătate de secol și ambii au povestit, în repetate rânduri, că au fost ca frații în anii în care jucau tenis, că dormeau de multe ori în același pat și că au mâncat ani de zile la aceeași masă.

Cei doi nu au ezitat să se tachineze și să glumească unul pe seama celuilalt, de-a lungul timpului. În ultima vreme însă, se pare că relațiile dintre ei s-ar fi răcit. Mai mult, se zvonește că Ilie Năstase ar avea probleme cu banii, de când s-a căsătorit ultima dată.

Nasty s-a căsătorit în urmă cu ceva timp cu Ioana, iar la scurt timp au început să apară problemele în relația lor. S-a ajuns la scandaluri în care a fost nevoie de intervenția poliției pentru a fi aplanate și chiar s-a vorbit despre divorț. Mulți dintre prietenii lui sunt de părere că ultima căsnicie l-a ruinat și nu este exclus ca și prietenia cu Ion Țiriac să fi fost afectată tot din această cauză.

Urmăriți Impact.ro și pe