Gestul lui Ilie Năstase care a făcut-o pe Ioana să renunțe la divorț. Mărturia neașteptată a soției tenismenului

Stan Filon 02.08.2022, 13:55

Acum s-a aflat gestul făcut de Ilie Năstase care a făcut-o pe Ioana să renunțe la divorț. Cei doi au un mariaj plin cu momente frumoase, dar și cu momente tensionate. S-au certat și s-au împăcat de câteva ori până acum, iar la unul dintre scandaluri doar poliția a mai scos-o pe Ioana din mâinile lui Ilie Năstase. Femeia a amenințat de mai multe ori că divorțează și chiar a depus actele, însă acum a spus ce a făcut-o să se răzgândească și să-i mai dea o șansă fostului tenismen.

Gestul lui Ilie Năstase care a făcut-o pe Ioana să renunțe la divorț

Ilie Năstase nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îl cunoaște toată planeta și este o adevărată vedetă de zeci și zeci de ani, așa că oamenii sunt interesați de viața sa privată. Ei bine, în ultima perioadă doar cu astfel de detalii a ajuns în presă fostul mare sportiv. Relația cu soția sa, Ioana, este una destul de tensionată.

S-au certat de multe ori, dar s-au împăcat de fiecare dată. La ultimul scandal, Ioana a amenințat că divorțează și chiar a depus actele, însă Ilie Năstase a sensibilizat-o până la lacrimi atunci când i-a spus că i-au plesnit mai multe vase de sânge. Femeia a ales să-i mai dea o șansă, după ce acesta a promis să nu mai exagereze cu cluburile și cu alte aspecte ale vieții sale.

Gestul lui Ilie Nastase care a facut-o pe Ioana sa renunte la divort
Gestul lui Ilie Nastase care a facut-o pe Ioana sa renunte la divort

„Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta”

„Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase, pentru click.ro.

Ioana Năstase a avut o discuție foarte serioasă cu Ilie Năstase. Fostul sportiv i-a spus soției sale că nu vrea să mai fie părăsit niciodată. A promis că nu îi va mai greși cu nimic alesei inimii sale, iar până acum s-a ținut de cuvânt, după cum recunoaște Ioana Năstase.

„Dorința lui este să rămân alături de el până la sfârșit. Dacă nu ar fi iertarea și uitarea, nu știu, pentru mine este foarte important să iert anumite lucruri, să pot merge mai departe. A făcut câteva schimbări, în bine. A avut libertate din partea mea întodeauna, doar că îl simțeam. Mai avea anumite chestii, de respect. Nu a mai ieșit în cluburi, nu…și eu i-am spus că dacă asta își dorește, să meargă, să facă ce vrea el, ce îi place lui. Până acum a fost cuminte, nu am simțit nimic care să mă deranjeze”, a declarat Ioana Simion, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...