Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis de conducere. „Știu că nu este o scuză”

Ana Anitoiu 17.01.2023, 13:30
Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis de conducere. „Știu că nu este o scuză”

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a rămas din nou fără permis de conducere, după ce polițiștii rutieri din Satu Mare l-au prins circulând cu viteză prea mare. Oficialul și-a recunoscut fapta și a spus care a fost motivul pentru care s-a grăbit.

Ilie Bolojan, lăsat din nou fără permis. Ce amendă a primit

Ilie Bolojan a fost prins de polițiștii rutieri pe DN 19 între Carei și Satu Mare în cursul zilei de sâmbătă, 14 ianuarie, în timp ce circula cu peste 120 de kilometri la oră cu mașina de serviciu.

Astfel, președintele Consiliului Județean Bihor circula cu o viteză mai mare de 50 de kilometri la oră peste limita legală pe un drum național.

Ilie Bolojan a rămas din nou fără permis de conducere. „Știu că nu este o scuză”
Ilie Bolojan. Foto: Inquam Photos/ Raul Stef

Ilie Bolojan, despre suspendarea permisului de conducere

Ilie Bolojan și-a recunoscut fapta și a precizat că a fost sancționat de polițiștii rutieri în timp ce mergea la Satu Mare, la o întâlnire cu președinții consiliilor județene Satu Mare și Maramureș.

„Într-o zonă înainte de Carei, în afara localității, unde drumul este în linie dreaptă și este instituită o restricție de viteză de 70 km/h, am intrat cu viteză prea mare”, a spus Ilie Bolojan, potrivit ebihoreanul.ro.

Președintele Consiliului Județean Bihor nu a precizat ce viteză avea, concret, spunând că nu a citit tot procesul-verbal, ci s-a uitat doar la suma pe care o avea de achitat drept amendă.

„M-am grăbit să plătesc amenda în 24 de ore, 665 lei. Mă grăbeam foarte tare, știu că nu este o scuză, dar asta e situația”, a spus șeful CJ Bihor.

Ilie Bolojan a mai rămas fără permis de conducere, timp de trei luni, în toamna anului 2017, pe vremea când era primar în Oradea. Atunci, a fost prins de radar circulând cu o viteză de 172 de kilometri la oră pe DN79, între Şimand şi Chişineu Criş.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...