Simona Halep, chemată în fața judecătorilor. Sportiva și părinții ei, citați într-un proces în instanță

Claudiu Surmei 26.09.2019, 18:13
Simona Halep, chemată în fața judecătorilor. Sportiva și părinții ei, citați într-un proces în instanță

După abandonul de la Wuhan Open, Simona Halep primește o veste proastă. Sportiva este citată la tribunal, pe 16 octombrie, într-un dosar în care un cuplu de afaceriști este acuzat că a folosit bani publici în interes propriu. Campioana de la Wimbledon va trebui să meargă în instanță și să răspundă întrebărilor adresate de judecători.

Simona Halep este citată în instanță de judecători. Va fi audiată pe 16 octombrie

Constănțeanca are calitatea de intervenient forțat într-un dosar în care un cuplu de afaceriști milionari este chemat în judecată pentru că ar fi folosit bani publici în interes propriu. Legea prevede că intervenientul forțat este citat la fel ca în cazul unui reclamant sau al unui pârât. Nu doar Simona este citată la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală pe data de 16 octombrie, ci și părinții ei, dar și mai multe persoane importante din lumea mondenă. Numele celor doi afaceriști apare în mai multe dosare.

La ultimul termen, Simona Halep a chemat în garanție un bărbat, iar judecătorii i-au admis cererea. Sportiva poate solicita introducerea în litigiu a persoanelor pe al căror nume a fost deschis dosarul.

Simona Halep se pregătește pentru turneul de la Beijing

Numărul 6 WTA a abandonat la Wuhan Open în optimile de finală, în primul set, la scorul de 5-4 pentru Elena Rybakina. Simona a acuzat dureri puternice la spate și s-a prăbușit pe teren, preferând să abandoneze decât să riște o accidentare gravă care să o scoată din circuit înainte de Turneul Campioanelor.

Simona a abandonat în optimi la Wuhan Open
Simona a abandonat în optimi la Wuhan Open

„Nu e niciodată distractiv să mă retrag dintr-un meci. Din păcate, spatele meu s-a contractat şi a fost prea dureros să continui. Mă voi îndrepta spre Beijing mâine (n.r. – joi), voi primi tratament şi voi rămâne optimistă că mă voi putea recupera repede. Mulţumesc Wuhan Open Tennis pentru ospitalitate şi ne vedem anul viitor”, a scris Simona pe rețelele de socializare.

Chiar dacă s-a accidentat, Simona va participa la turneul de la Beijing, dotat cu premii în valoare de 8,2 milioane de dolari. La ediția de anul trecut, Halep a abandonat în primul tur în partida cu Ons Jabeur.

Urmăriți Impact.ro și pe