Iași: Cine este femeia care s-a căsătorit cu iubitul pe ascuns, fără să afle soțul. Povestea este demnă de un scenariu de film

Elena Avramescu 18.02.2021, 14:01
Iași: Cine este femeia care s-a căsătorit cu iubitul pe ascuns, fără să afle soțul. Povestea este demnă de un scenariu de film

Femeia care s-a căsătorit cu iubitul pe ascuns, fără să afle soțul. Polițiștii se confruntă cu un caz ieșit din comun, asta după ce Adrian Țibîrnea, un bărbat din satul Roșu, susține că soția sa, Ecaterina Feraru, a obținut în mod ilegal actele de divorț, fără ca el să semneze vreun document sau să fie informat despre acest lucru. Totuși, femeia susține cu totul altceva și spune că nu a încălcat legea. Mai mult, fostul soț vrea să se răzbune pe ea și pe actualul ei soț și de aceea face toate aceste demersuri.

Femeia care s-a căsătorit cu iubitul pe ascuns, fără să afle soțul

Mai exact, Adrian Țibîrnea, un bărbat din Iași plecat la muncă în Anglia, a depus o sesizare menționând faptul că s-a trezit că este divorțat, chiar dacă nu a semnat niciun document. Cazul a ajuns rapid în atenția Oficiului Stării Civile, însă funcționarii din cadrul Primărie comunei Răducăneni au decis să trimită sesizarea mai departe, astfel că plângerea a ajuns la Inspectoratul de Poliție Județean Iași. În acest moment se fac cercetări pentru a afla adevărul din această situație nemaiîntâlnită.

Ieri, pe 17 februarie, Ecaterina Feraru, femeia acuzată de bigamie de fostul bărbat, a stat de vorbă cu reporterii BZI și a povestit cum s-a petrecut totul, din punctul ei de vedere.

Fostul meu soț a făcut o plângere, am și mers recent la Iași, unde am dat o declarație. Am fost chemată să dau declarație la Poliție, în Iași… El se răzbună acum pe mine, pe noi, de fapt… Are niște probleme acolo, în Anglia. Acolo, el stă la un cămin social. L-am chemat de atâtea ori să semneze pentru divorț și nu a venit. În rest, știu că a făcut o plângere, după divorțul încheiat la Oficiul Stării Civile. Nu știu ce vrea acum! Eu nu pot aștepta o veșnicie, până te hotărăști tu să vii să dăm divorț. Probabil că vrea să se răzbune cumva, a declarat Ecaterina Feraru.

Femeia care s-a casatorit cu iubitul pe ascuns, fara sa afle sotul
Femeia care s-a casatorit cu iubitul pe ascuns, fara sa afle sotul

Femeia susține că fostul ei soț i-a dat o procură fiicei lor, cu scopul de a semna actele de divorț. Actualul soț al femeii, cu care locuiește împreună într-o casă din satul Roșu, comuna Răducăneni, susține tot ce zice aceasta. În plus, Ecaterina Feraru și actualul ei soț se cunosc de mai multă vreme, pentru că imediat după pronunțarea divorțului cei doi s-au căsătorit.

Eu am o problemă, pentru că, atunci când am plecat din România, eram însurat. Acum, m-am trezit că nu mai sunt! Eu nu am nicio problemă să dăm divorț, dar vreau să o facem în mod legal, nu așa! Mi se pare anormal să te trezești așa, deodată, divorțat, fără ca tu să semnezi ceva. Ea (soția) minte când spune că eu i-aș fi dat vreo procură fiicei, pentru a semna în numele meu!

Fiica din căsătoria cu ea – pentru că eu mai am un copil, din prima căsătorie – nici nu mai vorbește cu mine, din cauza problemelor care au apărut între mine și mama ei! Eu nu vreau despăgubiri de la soție, vreau doar să fiu repus în situația anterioară! După aceea, vom da și divorț, dacă trebuie să dăm, dar în mod legal, nu așa, a declarat ieri Adrian Țibîrnea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...