Iași: Ce s-a întâmplat cu o bătrână, după ce patru bărbați au venit să-i ceară vin. Femeia a sunat imediat la 112

Elena Avramescu 10.02.2021, 13:11
Iași: Ce s-a întâmplat cu o bătrână, după ce patru bărbați au venit să-i ceară vin. Femeia a sunat imediat la 112

Ce s-a întâmplat cu o bătrână. Scene incredibile s-au petrecut în curtea unei bătrâne, urmând ca patru bărbați să intre în vizorul poliției. Totul s-a întâmplat după ce bătrâna a observat că îi lipsea ceva important din curtea casei sale, la scurt timp după ce i-a dat de băut unui bărbat.

Ce s-a întâmplat cu o bătrână, după ce patru bărbați au venit să-i ceară vin

La un moment dat, femeia s-a trezit că îi lipsesc păsările din curtea casei, însă când și-a dat seama a fost mult prea târziu. Nu este singurul caz ciudat din zonă. Alți doi bărbați din Iași au riscat totul pentru câteva țigări și niște brichete.

Un bărbat este suspectat de polițiști că a mers la o bătrână amărâtă pentru a-i cere de băut niște vin, după care nu a stat pe gânduri și a jefuit-o. Femeia de 72 de ani însă nu s-a lăsat păgubașă, astfel că a sunat la Poliție, imediat ce și-a dat seama că a rămas fără păsările sale.

Agenții din cadrul Secției VI de Poliție Rurală Pașcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în seara zilei de 7 februarie 2021, doi bărbați din comuna Todirești ar fi mers la o femeie de 72 de ani, din comuna Todirești, pentru a-i cere vin, iar, la plecare, i-ar fi furat patru păsări. Cercetările continuă, a spus Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ce s-a intamplat cu o batrana
Ce s-a intamplat cu o batrana

Polițiștii au declarat că, în ultimele zile, au identificat alți doi bărbați bănuiți de furt calificat, iar unul dintre aceștia a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe data de 8 februarie 2021, agenții din cadrul Secției I de Poliție Rurală Iași au identificat doi bărbați de 35, respectiv 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în seara zilei de 3 februarie 2021, aceștia ar fi intrat în sediul unei societăți comerciale din comuna Holboca și ar fi furat mai multe bunuri (băuturi alcoolice, țigări și brichete), cauzând un prejudiciu de aproximativ 900 de lei.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe data de 8 februarie 2021, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Ulterior, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...