Ianis Hagi, dezvăluiri emoţionante după accidentarea groaznică din luna ianuarie. „Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa”. Care a fost cea mai grea zi

Sorin Barbu 10.06.2022, 11:18

Au trecut mai mai bine de patru luni din ziua în care Ianis Hagi s-a accidentat într-un meci din „optimile” Cupei Scoției. A fost operat de urgență, iar acum se află în plin proces de refacere. Se antrenează în fiecare zi și speră să revină cât mai rapid. Internaționalul român a acordat un interviu în care a dezvăluit cât de dificil a fost momentul în care medicii i-au dat verdictul și i-au spus câte luni nu va avea voie să joace fotbal.

Ianis Hagi a dezvăluit care a fost cel mai greu moment, după accidentarea suferită la un meci al formației Glasgow Rangers

Ianis Hagi s-a accidentat într-un moment în care traversa o perioadă foarte bună. Era titular incontestabil la Glasgow Rangers, iar baskanii lui Galatasaray pregăteau o ofertă de șapte milioane de euro. Internaționalul român a ieșit de pe teren din meciul cu Stirling, din Cupa Scoției, iar medicii i-au transmis că trebuie să-l opereze la genunchi din cauza unei rupturi la ligamente. Intervenția chirurgicală a avut loc acum patru luni, a costat 80.000 de euro, iar acum jucătorul se recuperează la o clinică din Olanda

„Au fost şi momente neplăcute. Am stat şi m-am gândit la tot ce am realizat până în momentul de faţă. Am realizat că pot să fiu fericit. Drumul echipei până în finala Europa League a fost extraordinar. Când ai o asemenea accidentare, niciodată nu este uşor. Câteodată stai singur, iar noaptea nu poţi să dormi. Sunt iubit, familia mi-a fost alături. M-au susţinut necondiţionat şi au înţeles de ce am nevoie pentru a mă recupera 100%. Sunt foarte mulţumit de cum a decurs recuperarea.

Viaţa e complicată. Tot ce s-a întâmplat în viaţa mea, de când m-am apucat de fotbal, a fost înconjurat de fotbal. E ca şi cum îi iei unui copil jucăria să nu pot să fac ce iubesc. Sunt momente unde te simţi singur. Personele pe care le iubesc m-au ajutat să trec peste acest moment al vieţii. 100% voi reveni mai puternic, nu am niciun dubiu. Mă ştiu pe mine, ştiu ce persoană sunt. E important ce simţi tu şi încrederea pe care o ai în tine. Sunt sigur că voi reveni şi mai bun!”, a declarat internaționalul român.

Ianis Hagi a facut prima declaratie dupa operatia suferita la genunchi
Ianis Hagi iese de pe teren, accidentat

Jucătorul lui Glasgow Rangers le-a arătat zilele trecute fanilor cicatricea lăsată de operația la genunchi și a dezvăluit care a fost cel mai greu moment, după ce s-a accidentat.

Cele mai grele trei zile au fost între accidentare şi ziua în care doctorul mi-a zis exact ce am. Nu ştiam cât va dura recuperarea. A fost foarte grea perioada aia. Nu am avut niciodată sentimentul că voi renunţa. Nu mi-am pus o dată anume în cap când voi reveni. Drumul este foarte mult. Am decis, împreună cu cei de la club, să-mi împart recuperarea în mai multe stagii. Am încercat să o fac cât mai uşoară mental!”, a declarat Ianis Hagi, într-un interviu acordat as.ro.

Ianis Hagi le-a transmis colegilor de la națională un mesaj de încurajare, înaintea confruntării cu Finlanda. Naționala României a pierdut primele două partide din Liga Națiunilor.

Urmăriți Impact.ro și pe