VIDEO

Ianis Hagi a văzut finala Europa League din mijlocul fanilor, în tribunele stadionului din Sevilla. Mesajul emoționant transmis de internaționalul român

Sorin Barbu 19.05.2022, 12:20

Ianis Hagi nu a putut să joace în finala Europa League, dar și-a susținut colegii de la Glasgow Rangers din tribunele stadionului din Sevilla, unde a fost alături de sora lui. Internaționalul român a fost rapid recunoscut de fanii echipei scoțiene și a făcut o mulțime de poze.

Ianis și Kira Hagi i-au susținut din tribune pe jucătorii lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi a suferit în tribune, la Sevilla, la finala Europa League pe care colegii lui au pierdut-o după executarea loviturilor de departajare. Nu a fost singur, ci alături de sora lui, Kira, care a filmat spectacolul oferit de fanii echipei scoțiene. Internaționalul român a fost recunoscut de suporteri și a făcut foarte multe poze și a acordat autografe pe tricoruri, eșarfe și fulare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Înainte de meci a acordat un interviu. A recunoscut că îi este foarte greu că nu poate juca în această partidă.

„Întotdeauna e puțină frustrare dar, în același timp, nu poți fi mai fericit pentru colegii tăi, pentru echipă, pentru toți cei implicați în acest club. Cred că fiecare și-a jucat rolul său în această poveste.

Eu mi-am făcut rolul în faza grupelor. Sunt foarte fericit că, după ce m-am accidentat, echipa a jucat foarte bine în Europa și a reușit să ajungă în postura de a scrie istorie pentru acest club”, a declarat Ianis Hagi cu scurt timp înaintea fluierului de start din finala Europa League.

Înaintea partidei, jurnaliștii scoțieni au vorbit despre faptul că există o mică șansa ca Ianis Hagi, deși aflat în plin proces de recuperare, după accidentarea din luna ianuarie, să intre pe teren în duelul cu Eintracht Frankfurt. Se bazau pe faptul că fiul „Regelui” a participat la o ședință foto, cu echipa, înaintea partidei, în care a îmbrăcat tricoul cu însemnele oficiale ale finalei Europa League.

Ianis Hagi a jucat în acest campionat doar în șapte partide și a marcat un gol. Fără el pe teren, Glasgow Rangers a ratat titlul în Scoția, câștigat de marea rivală Celtic.

Urmăriți Impact.ro și pe