Horoscopul zilei de vineri, 18 martie. Zodia care trebuie să acorde timp lucrurilor mărunte

Astrolog Roxana Lușneac 17.03.2022, 21:15
Horoscopul zilei de vineri, 18 martie. Zodia care trebuie să acorde timp lucrurilor mărunte

Finalul de săptămână aduce vești importante pentru nativi. Ziua de vineri, 18 martie, este una care aduce inspirație unora dintre zodii, dacă acestea acordă timp și atenție și detaliilor. Pentru că norocul nu vine întotdeauna singur, apelează la culorile norocoase ale zilei, roz și bej, dar și la numerele ce sporesc șansele de reușită în viața ta. Acestea sunt 6, 19, 26, 29, 32, 40.

Horoscop vineri, 18 martie. Ce previziuni astrale sunt anunțate astăzi

Berbec

Partea ta emoțională are nevoie de regăsire a unui echilibru în tot ceea ce ține de situația ta sentimentală. Vibrațiile actuale te fac mai romantic, chiar dacă de fel ești destul de practic. Anumite schimbări în carieră pot apărea, iar asta e de bine, mai ales dacă tu simți că poți mai mult.

Taur

Astăzi este o zi bună în care te poți conecta cu cei din jurul tău la un nivel mai profund. Aspectele în Balanță te încurajează să-ți scoți personalitatea în evidență cu grație și stil. O conexiune care te susține dintre Lună și Marte te ajută să te motivezi și din punct de vedere profesional.

Gemeni

Încă de dimineață poți simți că intuiția ta este la nivel maxim, iar asta nu îți dă pace. Aceste vibrații ale lui Saturn îți pot aduce neliniști și în partea a doua zilei, ceea ce nu te poate lăsa să te concentrezi la responsabilitățile pe care le ai.

Rac

Există ceva nou care vine în viața ta în acest moment, fie că este vorba de ceva legat de relațiile pe care ți le construiești din jur, fie că este vorba de o schimbare legată de viitor pe care vrei să o faci. Energia actuală este perfectă pentru a scăpa de acele bagaje emoționale din trecut.

Leu

Dacă până acum ai tot așteptat să vină timpul potrivit pentru a schimba ceva, acum este momentul perfect pentru a adopta o nouă rutină. Vibrațiile actuale te încurajează să lași în urmă ceea ce nu te ajută să evoluezi și să îți urmezi motivația.

Fecioară

Astăzi este o zi bună care trebuie să-ți pui toată energia pentru a te distra și pentru a iubi. Aspectele actuale te încurajează să nu te simți vinovat dacă vrei să-ți faci singur o bucurie și să îți cumperi ceva de lux.

Horoscop vineri, 18 martie
Horoscop vineri, 18 martie

Balanță

Aspectele zilei de astăzi aduc armonie și grație în aura ta personală, ceea ce îți va da energia să îți pui atenția doar asupra lucrurilor pe care le iubești sau pe care le consideri frumoase. Ia -ti timpul necesar pentru a face curățenie și pentru a scăpa de ce nu mai e nevoie.

Scorpion

Aspectele de astăzi îți pot aduce în drumul tău conexiuni cu cei dragi care să te susțină din punct de vedere moral și să te încurajeze să ai mai multă încredere în tine sau ideile pe care le ai. Vibrațiile zilei ajută creativitatea și inspirația.

Săgetător

Astăzi poți să fii ceva mai ales sensibil la gândurile și la părerile celor din jurul tău. Soarele îți dă puterea să poți să lași în spate oamenii pe care îi consideri a fi o energie negativă, căutând echilibrul alături de cei care îți dau postare bună.

Capricorn

Din punct de vedere spiritual te poți simți mai deconectat din cauza Lunii care formează o conexiune de dezechilibru cu Venus și Marte. Din fericire, această vibrație care aduce detașare te poate ajuta sa-ti curaj să iei o decizie importantă.

Vărsător

Din punct de vedere sentimental poți să ai parte de pace și chiar de sentimente frumoase care îți aduc siguranță. E momentul să lași în trecut acele lucruri care te-au rănit și să înveți să fii recunoscător pentru tot ceea ce este bun în viața ta în prezent.

Pești

Sunt anumite persoane din jurul tău pentru care ai o apreciere aparte și cumva poți creea astăzi foarte ușor conexiuni cu cei din comunitatea ta cu care ai foarte multe subiecte în comun. Luna te încurajează să tai din rădăcina cere relații care nu te avantajează.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...