Horoscop pentru săptămâna 14 – 20 martie 2022. Zodia care are parte de mari schimbări în viaţa amoroasă

Cătălina Burghelea 12.03.2022, 16:26
Horoscop pentru săptămâna 14 – 20 martie 2022. Zodia care are parte de mari schimbări în viaţa amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna 14 – 20 martie. Potrivit astrologului Mădălina Manole, horoscopul pentru mijlocul lunii martie se remarcă printr-o Lună Plină petrecută în zodia Fecioară. Ce înseamnă acest lucru pentru nativi? Este un moment de apogeu în care culegem roadele muncii noastre din ultimele șase luni și nu numai!

Horoscop 14 – 20 martie 2022 pentru zodii

În perioada 14-20 martie 2022, planetele Mercur și Uranus formează aspecte plăcute, semn că este valorificată zona de comunicare. Va fi o săptămână în care ne vin idei strălucitoare, ingenioase chiar, aflăm adevăruri și suntem mirați de ceea ce auzim.

În plan amoros, Venus se arată tensionat în relația cu Uranus, lucru care se va observa în următoarele zile. Acest context poate duce la schimbări bruște de atitudine și la o mare dorință de libertate și independență.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Berbec/Ascendent Berbec

Zodia Berbec va fi foarte preocupată de curățenie, atât la propriu, cât și la figurat. Astrele sunt de partea ta dacă vrei să faci schimbări legate de locul de muncă sau de stilul de viață.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Taur/Ascendent Taur

În următoarele zile, se vor petrece situații care te surprind în plan sentimental. Deși ești o persoană îngăduitoare și iertătoare, uneori poți fi radicală și imprevizibilă. Astrologii anunță niște schimbări ce vizează zona de iubire și relații.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Gemeni/Ascendent Gemeni

Nativii Gemeni nu mai sunt mulțumiți de nimeni și nimic (un loc, o persoană, casă, job etc.) și ar putea încheia definitiv un context toxic. Unii Gemeni vor decide să-și schimbe inclusiv domiciliul.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Rac/Ascendent Rac

Astrele anunță o săptămână destul de bună pentru Raci, mai ales că au viziuni noi, idei și decizii. Mare atenție la relația de cuplu, posibil ca anumite situații să te deranjeze peste măsură și să faci unele schimbări, potrivit Ego.ro.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Leu/ Ascendent Leu

Ești foarte preocupat de situația ta financiară și s-ar putea să cauți modalități de a câștiga mai mulți bani, mai ales dacă lucrezi pe procente. Astrologii recomandă să îți administrezi diferit banii.

Horoscop pentru Ziua Îndrăgostiților 2022

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Fecioara este gazda Lunii Pline, ceea ce înseamnă că vei pune punct unui capitol din viața ta. Poate fi vorba despre o schimbare importantă fie în rutină, fie în relații. Oricum, vei resimți emoțional această perioadă.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Balanță/Ascendent Balanță

Zodia Balanță se bucură de susținerea Universului, pentru a se detașa de trecut. Încearcă să ierți pe cineva care ți-a greșit sau fă schimbări importante în viața ta sentimentală ori în relația cu copiii.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Scorpion/Ascendent Scorpion

Este o perioadă bună în care te poți reapropia de prieteni și consolida relațiile pierdute. În plan amoros apar schimbări vrute sau nevrute, iar dorința partenerului de mai mult spațiu s-ar putea să te ia prin surprindere.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Săgetător/Ascendent Săgetător

În perioada aceasta, Săgetătorii se vor simți mai puternici, mai stăpâni pe ei și vor reuși să-și consolideze poziția în societate sau familie.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Capricorn/Ascendent Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna 14 – 20 martie vine cu revelații care îi ajută să-și schimbe orizonturile, inclusiv principiile și convingerile. Mare grijă la cheltuieli!

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Vărsător/Ascendent Vărsător

Astrele te pot ajuta să afli motivul pentru care pierzi resurse. Acordă mai multă atenție la zona emoțională, la stilul de viață și la dependențe. Ceva este toxic în viața ta.

Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022: Pești/Ascendent Pești

Nu este exclus ca Luna Plină să te ajute să închei o etapă relațională, poate chiar o poveste de dragoste. Lasă trecutul în spate și privește cu încredere spre viitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...