Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 februarie. Zodia care trebuie să pună preţ pe persoana iubită

Astrolog Roxana Lușneac 25.02.2022, 16:41
Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 februarie. Zodia care trebuie să pună preţ pe persoana iubită

Prima zi de weekend, 26 februarie, vine cu foarte multe evenimente pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european. Un nativ este sfătuit să se gândească mai mult la relația pe care o are în prezent. Culorile norocoase al zilei sunt: crem și maro, iar numerele norocoase sunt: 7, 18, 26, 31, 32 și 48.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 26 februarie. Zodia care trebuie să se gândească la relația de iubire pe care o are

Berbec

Luna se conectează între un mod foarte benefic cu Marele Jupiter, ce înseamnă că anumite recompense pot să apară pentru munca grea pe care ai făcut- o în ultima perioadă de timp. Astăzi este o zi bună și pentru asumarea anumitor responsabilități noi.

Taur

Conexiunea cu prietenii sau cu persoanele pe care le iubești te vor ajuta să vindeci anumite răni pe care perioada anterioară le-a creat. Nu ar strica să-ți dai ție permisiunea să mai lași din când în când garda jos și să comunici direct despre ceea ce simți. Partenerul de viață se poate dovedi un real sprijin.

Gemeni

Chiar dacă este weekend, este posibil să trebuiască să petreci un timp în prima parte a zilei ocupându-te de treburile legate de serviciu sau de organizarea casei . Este o zi buna pentru a lega frumoase prietenii sau conexiuni importante cu oameni care te-ar putea ajuta cândva.

Rac

Anumite probleme pe care le ai în relațiile personale trebuie rezolvate. Poate că este o zi bună pentru a-ți declara iubirea, aprecierea sau susținerea vizavi de o persoană importantă pentru tine. Aspectele actuale aduc un echilibru și o stabilitate în viața privată.

Leu

Aspectele zilei de astăzi te pot face foarte motivat pentru a învăța u ceva nou sau pentru a descoperi niște locuri interesante alături de cei dragi. Universul te recompensează cumva pentru munca grea pe care ai depus-o în ultima perioadă de timp.

Horoscopul de joi, 17 februarie
Horoscop sâmbătă, 26 februarie

Fecioară

În prima parte a zilei încearcă să nu faci activități foarte solicitante, ci să te ocupi mai mult de socializare și de organizarea unor lucruri mărunte. Energiile actuale te poți face mai romantic sau mai deschis spre a discuta a cu partenerul tău la un alt nivel.

Balanță

Nu ar strica gândești astăzi un pic mai mult la relația pe care o ai cu persoana iubită, la sectorul iubirii în general și la anumite probleme pe care le ai de rezolvat în această direcție. Poate că ar trebui să elimini anumite sentimente toxice fără a te simți vinovat că te gândești mai mult la tine

Scorpion

Încă de dimineață este posibil să-ți ia mai mult timp să poți să te organizezi în tot ceea ce ai de făcut . Chiar dacă faci curățenie sau te ocupi de anumite proiecte legate de serviciu, energia actuală te ajută să faci totul ca la carte și să fii mândru de tine.

Săgetător

Este posibil să simți nevoia să investești în spațiul în care locuiești pentru a-l face mai practic sau mai primitor. Vibrațiile zilei actuale te ajută să te apropii mai mult de lux sau de starea de a fi care te interesează cu adevărat să te domine.

Capricorn

Aspectele actuale te ajută să îți faci vocea auzită. vibrațiile zilei de astăzi îți aduc o doză sănătoasă de optimism și poate chiar un pic de noroc. E un moment bun să iei inițiative și să spui celor din jurul tău exact ce gândești pentru a te face înțeles.

Vărsător

Poți să-ți începi ziua cu sentimente foarte frumoase care îți aduc o liniște în suflet extraordinară. Dacă până acum aveai nevoie de confirmarea anumitor valori personale din partea celorlalți, acum ai învățat să faci pace cu acestea și să-ți asumi evoluția spirituală prin care trecI în acest moment.

Pești

Există o foarte mare posibilitate ca astăzi să fii foarte popular printre cei din jur, iar asta se poate datora conexiunilor solide pe care ți le-ai creat în timp cu cei dragi. În partea a doua a zilei chiar face bine să te retragi întru un loc liniștit alături de partenerul de viață.

Urmăriți Impact.ro și pe