Horoscop sâmbătă, 24 iulie. Leii apelează la ajutor divin pentru realizarea mai multor proiecte

Astrolog Roxana Lușneac 23.07.2021, 18:28
Horoscop sâmbătă, 24 iulie. Leii apelează la ajutor divin pentru realizarea mai multor proiecte

Horoscop sâmbătă, 24 iulie. Leii apelează la ajutor divin pentru realizarea mai multor proiecte. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 14, 20, 31, 40 și 43, iar culorile ce aduc noroc sunt albastru deschis și negru.

Horoscop sâmbătă, 24 iulie. O zodie trebuie să fie darnică

Berbec

Anumite gânduri, sentimente legate de casă, de părinți sau de trecut pot să nu-ți dea pace, deși inițial credeai că ai acceptat aceste subiecte. Încearcă să-ți ocupi timpul mai mult cu activități care îți aduc satisfacții pe moment și nu mai dezgropa trecutul.

Taur

Poate că a venit momentul să împarți alături de cei dragi sau de anumiți membrii din comunitatea ta din ceea ce ai dobândit în ultima perioadă. Dar din dar se face rai, iar zece la sută trebuie dați întotdeauna pentru a primi și mai mult din partea Universului.

Horoscop sambata, 24 iulie. Leii apeleaza la ajutor divin pentru realizarea mai multor proiecte
Simboluri ale zodiilor

Horoscop sâmbătă, 24 iulie. O zodie ar trebui să facă o ”curățenie” printre prieteni

Gemeni

Astăzi poți simți nevoia de socializare și de ieșire în societate, dar pe de altă parte trebuie să o faci în propriul mod în care te simți confortabil și cu oamenii care îți dau energie pozitivă. Nu vrei să te expui mai mult decât este cazul.

Rac

Există în spatele tău o persoană care te apară și care îți vrea binele, iar acesta este un mare sprijin pentru tine în aceste momente. Cei care nu sunt în stare să-ți vadă calitățile, înseamnă că nu te merită și poate că a venit momentul să faci curățenie între prieteni.

Horoscop sâmbătă, 24 iulie. O zodie are nevoie de multă atenție

Leu

Este foarte important să fii astăzi atent la semnele pe care Universul ți le dă, pentru că ele nu sunt întâmplătoare, ci vin ca un ajutor divin pentru planurile și proiectele tale de viitor. Vei ști exact în ce direcție să pornești.

Fecioară

Astăzi accentul cade pe casa afacerilor și a parteneriatelor, ceea ce te face să te îndoiești dacă poți să cooperezi și să ai încredere în anumiți oameni sau într-o anumită ofertă de muncă. După ce vei cântări mai bine lucrurile, este posibil să realizezi că nu este un moment bun pentru a-ți asuma un risc.

Horoscop sâmbătă, 24 iulie. O zodie iese din monotonie

Balanță

Planurile împreună cu familia sau cu persoana iubită te ajută să ieși din monotonie și chiar să petreceți un timp minunat. Important este să nu pui la suflet orice detaliu care nu îți convine, mai ales dacă sunteți acolo să vă distrați.

Scorpion

Poți face diverse activități astăzi într-un mod spontan, ceea ce înseamnă că fie te întâlnești cu familia, fie persoana iubită are niște idei interesante. Important este să te bucuri de moment alături de cei dragi și să nu te împotrivești provocărilor interesante.

Horoscop sâmbătă, 24 iulie. O zodie are nevoie să facă o schimbare

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a face cumpărături sau pentru a ieși din casă în scopuri care te distrează și te ajută să îți iei gândurile de la activitățile obișnuite. Oamenii din jur au o energie pozitivă, iar tu poți să te bucuri alături de ei.

Capricorn

Mercur te face să vezi clar cum dai prea multă atenție și energie unor oameni sau scopuri care nu merită. Poate că din punct de vedere emoțional ai permis să te atingă prea mult, iar acum e momentul să schimbi asta.

Horoscop sâmbătă, 24 iulie. O zodie are nevoie de noi surse de venit

Vărsător

Lasă Luna plină din această săptămână să te încarce cu energie pozitivă chiar și astăzi, așa puterea ta interioară se activează și poți să petreci ziua bucurându-te de rezultatul progresului tău. Meriți din plin tot ce e mai bun.

Pești

Trebuie să încerci să găsești noi surse de venit pentru a-ți plăti pasiunile, pentru a-ți îndeplini dorințele sau pentru a te apuca de ceva nou. Partenerul de viață poate să-ți vină în ajutor, dar tu ești singurul care înțelege cu adevărat ce îți dorești.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...